Osiedle Stańczyka Kraków - Activ Investment Bronowice: opinie i forum
Re: Osiedle Stańczyka Kraków - Activ Investment Bronowice: opinie i forum
BTW: nie publikujcie tutaj co active odpisla bo flustraci z betoniarnii tylko na to czekaja. Maja juz tasmy z nagraniami kto komu dal lapowke ect
Ja już otrzymałam informację od Activ 

Co o tym myślicie? Czekacie, czy rezygnujecie? Mnie osobiście się nie spieszy, wiec skoro tyle czekałem to rok nie robi mi różnicy. Popieram by nie publikować odpowiedzi.
Nie rezygnujmy - niech maja zagryche
jazzy444 pisze:Nie rezygnujmy - niech maja zagryche
Niby jaką ?
To wy wpłaciliście pieniądze na lokacie 0%.
W najgorszym wypadku zwiną zabawki i oddadzą wam pieniądze po jakimś tam czasie a wy zostaniecie w d***e.
krakow.onet.pl/krakow-sad-zakazal-deweloperowi-budowy-prace-nadal-trwaja/e2nkwzp
TVP Info kręci program
06.12.2017 środa o godz. 18:30, plac Wszystkich Świętych.
TVP Info zrealizuje program na temat niekontrolowanej zabudowy Krakowa. Będzie to program interwencyjny "To jest temat" realizowany na żywo z udziałem Prezydenta Jacka Majchrowskiego. W programie zostanie również poruszony temat budowy prowadzonej przez firmę Activ Investment - Osiedle Stańczyka.
Zgodnie z wyrokiem Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego z dn. 3 października 2017 r. (sygn. akt II SA/Kr 144/17) pozwolenie na budowę inwestycji "Osiedle Stańczyka" zostało cofnięte.
Ciekawe co tu wybuduja
06.12.2017 środa o godz. 18:30, plac Wszystkich Świętych.
TVP Info zrealizuje program na temat niekontrolowanej zabudowy Krakowa. Będzie to program interwencyjny "To jest temat" realizowany na żywo z udziałem Prezydenta Jacka Majchrowskiego. W programie zostanie również poruszony temat budowy prowadzonej przez firmę Activ Investment - Osiedle Stańczyka.
Zgodnie z wyrokiem Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego z dn. 3 października 2017 r. (sygn. akt II SA/Kr 144/17) pozwolenie na budowę inwestycji "Osiedle Stańczyka" zostało cofnięte.
Ciekawe co tu wybuduja
Osiedle Stańczyka Kraków - Activ Investment Bronowice: opinie i forum
czy ktos zamierza czekac na mieszkanie przy stanczyka przez kolejne 3 lata i czy to sie w ogole oplaca?
A wybudują to wam w ogóle? 

Osiedle powstanie na 100% - kwestia czasu
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”