Nordic Górka Narodowa Kraków / YIT Development (ul. Banacha) - opinie na forum
-
KKołłątajówka
Re: Nordic Górka Narodowa Kraków / YIT Development (ul. Banacha) - opinie na forum
A według mnie wygląda tanio i na niedopracowane. Marna imitacja stylu skandynawskiego.
Re: Nordic Górka Narodowa Kraków / YIT Development (ul. Banacha) - opinie na forum
Nowy pisze:
Drzwi w porządku, tak się je teraz często robi.
Z tego co widzę to są wykonane na stałe takie zagłębione kratki/siatki na całą szerokość drzwi, gdzie zostaje piach itp z butów. Bardzo fajne, czyste, praktyczne i higieniczne rozwiązanie.
tonyxxl pisze:Z tego co widzę to są wykonane na stałe takie zagłębione kratki/siatki na całą szerokość drzwi, gdzie zostaje piach itp z butów. Bardzo fajne, czyste, praktyczne i higieniczne rozwiązanie.
Tak teraz coraz częściej się coś takiego roni, masz zagłębienie na wycieraczkę, do tego deweloper dostarcza wycieraczki, więc każdy ma taką samą, nic na korytarzu nie lata i wszystko prezentuje się całkiem spójnie.
I dorzucam jeszcze kilka zdjęć z zagospodarowaniem terenu wokół bloków Nordic na Górce Narodowej.

Tu jakieś takie belki wystające z ziemi, nie wiem co to dokładnie ma być, ale ok., skoro taka była tu inwencja artystyczna twórcy.

Są leżaki, ale mi skojarzyły się na pierwszy rzut oka z kozetkami w gabinetach lekarskich.

Tu jakieś takie belki wystające z ziemi, nie wiem co to dokładnie ma być, ale ok., skoro taka była tu inwencja artystyczna twórcy.

Są leżaki, ale mi skojarzyły się na pierwszy rzut oka z kozetkami w gabinetach lekarskich.
Zmieściły się jakieś drzewa, które wyglądają, jakby rosły w normalnym gruncie, a nie nad garażem podziemnym.

Jak urosnąć trochę większe, to na pewno będą ozdobą okolicy, choć z sosnami ostatnio różnie bywa.

Sporo kostki brukowej i po sąsiedzku już budowa kolejnego etapu osiedla Ozon, i to całkiem blisko będzie to stało, choć pewnie też nieco niżej niż najwyższe piętra bloków dewelopera YIT.

Jak urosnąć trochę większe, to na pewno będą ozdobą okolicy, choć z sosnami ostatnio różnie bywa.

Sporo kostki brukowej i po sąsiedzku już budowa kolejnego etapu osiedla Ozon, i to całkiem blisko będzie to stało, choć pewnie też nieco niżej niż najwyższe piętra bloków dewelopera YIT.
Jeszcze jedno takie zdjęcie znalazłem i tu można zobaczy chyba najlepiej, wygląda względem tego VIII etap osiedla Ozon.

Dalego nie ma, ale też tragedii nie ma co robić z tego, bo wygląda to jak na większości przeciętnych osiedli mieszkaniowych.

Dalego nie ma, ale też tragedii nie ma co robić z tego, bo wygląda to jak na większości przeciętnych osiedli mieszkaniowych.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”