Majstry cos spieprzyly podczas wykańczania i zalali. Wiec moje nasiąkało. I zanim zacznę cos robic musi byc osuszone. Tyle. Ale nie było widac gołym okiem.dopiero jak mi ta kobieta sprawdziła wilgotność scian

jakubo pisze:A to tak![]()
Jak zaczną się remonty to bedzie gorąco![]()
Mysle ze kolo 20 marca zacznę łazienkę juz![]()
![]()
Na marginesie ciekaw jestem czy byl juz jakis przetarg na TV i Internet
Adrian pisze:A macie już prąd i wodę w mieszkaniu? Jak długo czeka się na podłączenie?
Alicja78 pisze:Nie, poprostu mieszkanie nade mna zostało zalane
Majstry cos spieprzyly podczas wykańczania i zalali. Wiec moje nasiąkało. I zanim zacznę cos robic musi byc osuszone. Tyle. Ale nie było widac gołym okiem.dopiero jak mi ta kobieta sprawdziła wilgotność scian
jakubo pisze:A to tak![]()
![]()
jakubo pisze:Adrian pisze:A macie już prąd i wodę w mieszkaniu? Jak długo czeka się na podłączenie?
Właśnie jak to wygląda ?![]()
Ekipy maja prąd wode juz na mieszkaniu ktos cos ??
aniuura19 pisze:jakubo pisze:A to tak![]()
![]()
Też jestem ciekawa. A o antenę zbiorczą na dachu pytał ktoś może ? Ponoć teraz jest obowiązek ustawowy na instalację takiej anteny jeśli nie ma zgody na montaż anteny np na balkonie.![]()
![]()
lukaszbogacz pisze:jakubo pisze:Adrian pisze:A macie już prąd i wodę w mieszkaniu? Jak długo czeka się na podłączenie?
Właśnie jak to wygląda ?![]()
Ekipy maja prąd wode juz na mieszkaniu ktos cos ??
Woda i ogrzewanie zaczyna się od momentu odbioru mieszkania. Co do prądu to trzeba sobie załatwić umowę z jakimś dostawcą prądu, żeby przyjechali i zamontowali licznik.
Wróć do „Srebrnych Orłów Kraków - forum mieszkańców osiedla od Acatom”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości