Dom Pod Wilgą Echo Investment Kraków - mieszkania w Podgórzu forum, opinie

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
alek83

Re: Dom Pod Wilgą Echo Investment Kraków - mieszkania w Podgórzu forum, opinie

Postautor: alek83 » 05 sty 2018, 10:57

marekg pisze:Ja kupiłem mieszkanie z drugiego etapu.

Wrzuć jakieś foty, na których byłoby widać, jak teraz wygląda to osiedle, bo trochę czasu mnie w tej okolicy nie było i chętnie bym zobaczył, jak to się teraz prezentuje :)

marekg

Postautor: marekg » 05 sty 2018, 18:40

Hej, mam zdjęcia (a w zasadzie stopklatki z filmów) z końcówki sierpnia - jeśli nie są zbyt 'stare' to wrzucę :)

CMYK

Postautor: CMYK » 10 sty 2018, 10:10

Z drugiego etapu pozostało już dosłownie kilka mieszkań :o. Czy ktoś je oglądał i może podzielić się spostrzeżeniami? Z planów wynika, że te ze wschodniego skrzydła mają bardzo długi, wąski i ciemny salon :(. Czy tak jest w realu?

wiktor83

Postautor: wiktor83 » 31 sty 2018, 22:56

Moi znajomi oglądali, a nawet jedno kupili :lol: Chyba wiem o które Ci chodzi...Ten salon rzeczywiście nie jest zbyt słoneczny, przynajmniej wg nich. Najlepsze mieszkania już się dawno sprzedały. Z tych większych to zostały jeszcze te w okolicach tego wjazdu, tuż przy śmietniku :shock: Nic dziwnego że nie schodzą. Jest jeszcze budynek C. Choć tam też już większość sprzedana...

Mar G

Postautor: Mar G » 16 sie 2020, 22:49

Byłem u znajomego w tak udanej inwestycji Echo.

Wspólnota nie może się uporać z napływowymi z południa tak ubarwiającymi wynajmowane mieszkania - fotka - wzbogacane grillowaniem kebaba co wieczór.
Czy regulamin Wspólnoty może takie sprawy regulować ? To dotyczy każdej inwestycji z tzw. ogródkami.
Załączniki
W2.jpg
W2.jpg (160.44 KiB) Przejrzano 5359 razy

ITGeek

Postautor: ITGeek » 16 sie 2020, 23:07

Niesamowita trolownia :lol:

Giovanna

Postautor: Giovanna » 16 sie 2020, 23:30

Mar G pisze:Byłem u znajomego w tak udanej inwestycji Echo.

Wspólnota nie może się uporać z napływowymi z południa tak ubarwiającymi wynajmowane mieszkania - fotka - wzbogacane grillowaniem kebaba co wieczór.
Czy regulamin Wspólnoty może takie sprawy regulować ? To dotyczy każdej inwestycji z tzw. ogródkami.

Czy regulamin twojej wspolnoty reguluje co trzymasz u siebie i zabrania ci tłuc kotlety schabowe ?
Prognoza Giovanny. Aktualna prognoza eksperta PKO BP:
https://nieruchomosci.wprost.pl/wiadomosci/10485567/sytuacja-na-rynku-mieszkaniowym-czy-ceny-nieruchomosci-zaczna-spadac.html

Mar G

Postautor: Mar G » 17 sie 2020, 8:17

O to właśnie pytam - czy ma ktoś to uregulowane.
Bo zawieszanie huśtawek dla dzieci do balkonów (bez zgody sąsiada powyżej) zamiennie z hamakami to chyba przesada.
Może w ojczyźnie rzeczonych to normalne.

Rak

Postautor: Rak » 17 sie 2020, 8:48

Świetne pytanie - bo sam chciałbym się wbić z podobnym hakiem w balkon wyżej, choć akurat nie po to, aby wieszać na nim huśtawkę :)

A swoją drogą, jeżeli ktoś jak kolega wyżej opublikowałby zdjęcie np. mojego balkonu (z innej inwestycji) z jakąkolwiek moją prywatną rzeczą, to zakładam mogę wnieść sprawę "do sądu" gdyby mi się chciało o usunięcie zdjęcia ?

p.s.
Proponuję wykorzystać temat i zrobić nowy wątek o hakach na balkonach ;) i dać domowi pod wilgą spokój ;)

Mar G

Postautor: Mar G » 17 sie 2020, 11:57

gdyby ktoś przebywał na owym balkonie lub wskazany byłby literalnie adres z nr mieszkania - to tak. mógłbyś wnieść że sfotografowałem stary fotel z jego użytkownikiem :)
sprawdzałem to uprzednio.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”