Inwestycja ul. Strumienna Kraków (Bonarka) - HSD Arrow - opinie na forum
Re: Inwestycja ul. Strumienna Kraków (Bonarka) - HSD Arrow - opinie na forum
@RobertR dziękuję bardzo za harmonogram
Podejrzewam, że po osiągnięciu stanu surowego deweloper będzie rozwijał kolejne budynki - w pierwszej kolejności B, a potem budynki II etapu inwestycji, a te już ukończone będą powoli wykańczane.
Z tego co wiem, to wszystkie 5 budynków ma być gotowych na zakończenie inwestycji.
Z tego co wiem, to wszystkie 5 budynków ma być gotowych na zakończenie inwestycji.
-
Wiadomo czy będzie więcej budynków w sprzedaży niż A oraz B?
jakubiakuellen pisze:Wiadomo czy będzie więcej budynków w sprzedaży niż A oraz B?
Będą jeszcze trzy. Wkrótce miała ruszyć sprzedaż w kolejnym budynku (tam też będą podobno dostępne mieszkania z antresolą i tarasami).
Co do drugiego etapu to uzyskałem informację, że szczegóły inwestycji (rozkłady, ceny) będą znane dopiero pod koniec maja.
Ciekaw jestem czy rzeczywiście II etap będzie zakończony w tym samym terminie co I, skoro jeszcze nie dzielą się podstawowymi informacjami. Choć termin dla I etapu jest jeszcze daleko.
Ciekaw jestem czy rzeczywiście II etap będzie zakończony w tym samym terminie co I, skoro jeszcze nie dzielą się podstawowymi informacjami. Choć termin dla I etapu jest jeszcze daleko.
Stan budowy z dnia 22 marca. Strasznie powoli im to idzie
Jak ma się do tego harmonogram wpłat?

Harmononogram zakłada do końca marca płytę nad garażem, a do końca sierpnia gotowy budynek A ( z dachem ) w stanie surowym.
Potem prace wykończeniowe, które również nie obiorą zawrotnego tempa według harmonogramu.
Z ciekawości - wszedłeś sobie ot tak na budowę, nikt Cię nie pogonił?
Na grupie googla Panowie wrzucili nieco aktualniejsze zdjęcie to widać że szalowanie i zbrojenia już na ukończeniu.
Potem prace wykończeniowe, które również nie obiorą zawrotnego tempa według harmonogramu.
Z ciekawości - wszedłeś sobie ot tak na budowę, nikt Cię nie pogonił?

Na grupie googla Panowie wrzucili nieco aktualniejsze zdjęcie to widać że szalowanie i zbrojenia już na ukończeniu.
Podstawa to dobry kamuflaż 
i nikt Cię nie zauważy

i nikt Cię nie zauważy

Dawno się tak nie uśmiałam...z tego kamuflażu
na pewno nikt nie zauważył fotografa w tym trawiastym przebraniu w całym Krakowie 

Poważny urzędnik państwowy i taki kamuflaż?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”