Nie działa mi ten brelok do otwierania klatki schodowej z bloku 33. Czy ktoś jeszcze ma problem z dostaniem się do osiedlowej świetlicy?
Jako mama szkraba zainteresowanego tym świetnym miejscem, chciałam jeszcze zapytać was co sądzicie o godzinach jej otwarcia? Ja uważam że godzina 19:00 zwłaszcza w sezonie letnim to trochę za wcześnie aby ją zamykać, zwłaszcza że wiele rodziców pracuje do 18 i ich dzieci nawet by nie miały jak z tego skorzystać. Uważam że świetlica powinna być otwarta conajmniej do 20:30.
Świetlica osiedlowa i dostęp do niej / godziny otwarcia / opinie - osiedle Ozon
Re: Świetlica osiedlowa i dostęp do niej / godziny otwarcia / opinie - osiedle Ozon
brelok dział do godziny 18 po tej godzinie system automatycznie blokuje wejście na 33 z pozostałych bloków , z drugiej strony mieszkańcy na 33 zwłaszcza na 1 pietrze tez maja mieć trochę spokoju.
Re: Świetlica osiedlowa i dostęp do niej / godziny otwarcia / opinie - osiedle Ozon
Też uważam że godziny otwarcia są ok. w końcu faktycznie w 33 będą mieć" przechlapane" wycieczki z całego osiedla do tego całe osiedle może mięć wejście do 33 kiedy chce(coś nie tak)-firma sprzątająca oszaleje. Myślę ze rodzice wezmą sobie do serca ze to świetlica dla dzieci z osiedla, a nie dzieci ,,przyjaciół i ich przyjaciół", to nie darmowe " kulkowo" dla połowy Krakowa.
co do breloków to teraz sobie przypominałem jak to działa niebieski otwiera drzwii wejściowe budynku 33 w godzinach 9-18 a czerwony słuzy tylko do drzwi świetlicy i nie można użyć go do otwarcia innych drzwi.
Ja równiez uważam, że świetlica ma dobrze ustalone godziny funckjonowania. Jak już ktoś wcześniej wspomniał, na 1 piętrze koło świetlicy mieszkają ludzie i oni też chcieliby miec spokój we własnym domu - myślmy o innych, a nie tylko o sobie 

Ja w dalszym ciągu uważam ze godzina 19:00 to stanowczo za wcześnie. Osobiście kończę prace o 18:00, również chcialabym aby moje dziecko mogło korzystać ze swietlicy choć by godzinę dziennie. Świetlica osiedlowa byla jednym z czynników przewazajacych zakup mieszkania w tej inwestycji. Sciany sa na tyle wygluszone ze nie sądzę aby bylo słychać w mieszkaniach obok. A godzina 20:00 nie jest jakims drastycznym przesunięciem a wielu dzieciakom moglaby umożliwić korzystanie z atrakcji.
pytanie z innej beczki?? ile osób odebrało próg od zarządcy - potem są nie małe problemy z montażem tego ustrojstwa jak nie jest o przewidziane na etapie układania płytek czego niestety doświadczyliśmy - a bez progu to nie dość ze wieje to jeszcze wszytko słychać zarówno z korytarza jak i z mieszkania
vakossa pisze:Ja w dalszym ciągu uważam ze godzina 19:00 to stanowczo za wcześnie. Osobiście kończę prace o 18:00, również chcialabym aby moje dziecko mogło korzystać ze swietlicy choć by godzinę dziennie. Świetlica osiedlowa byla jednym z czynników przewazajacych zakup mieszkania w tej inwestycji. Sciany sa na tyle wygluszone ze nie sądzę aby bylo słychać w mieszkaniach obok. A godzina 20:00 nie jest jakims drastycznym przesunięciem a wielu dzieciakom moglaby umożliwić korzystanie z atrakcji.
Czym te ściany są wygłuszone betonem,może zostawmy to pod rozwagę dla mieszkańców ,,33" bo dla nich ta świetlica może być przekleństwem.
wyciszone pięknym malowidłem na ścianie
a jak to mówią pożyjemy zobaczymy, Jak na razie widać ludzie mają krnąbrne charaktery - śmiecą, uszkadzają ściany na częściach, wspólnych parkują na nie swoich miejscach, - jak tak dalej pójdzie to będą głosować za zniesieniem czynszu...
to że ktoś zapłacił za mieszkanie, lub bank to za niego zrobił nie upoważnia go do niestosowania się do elementarnych zasad egzystencji we wspólnocie

to że ktoś zapłacił za mieszkanie, lub bank to za niego zrobił nie upoważnia go do niestosowania się do elementarnych zasad egzystencji we wspólnocie
NOWY 2018 pisze:vakossa pisze:Ja w dalszym ciągu uważam ze godzina 19:00 to stanowczo za wcześnie. Osobiście kończę prace o 18:00, również chcialabym aby moje dziecko mogło korzystać ze swietlicy choć by godzinę dziennie. Świetlica osiedlowa byla jednym z czynników przewazajacych zakup mieszkania w tej inwestycji. Sciany sa na tyle wygluszone ze nie sądzę aby bylo słychać w mieszkaniach obok. A godzina 20:00 nie jest jakims drastycznym przesunięciem a wielu dzieciakom moglaby umożliwić korzystanie z atrakcji.
Czym te ściany są wygłuszone betonem,może zostawmy to pod rozwagę dla mieszkańców ,,33" bo dla nich ta świetlica może być przekleństwem.
Kupując mieszkanie obok świetlicy ludzie powinni liczyć się z tym, że będzie używana. Równie dobrze można kupić dom przy lotnisku a potem wysyłać pisma do urzędu, że samoloty latają i jest głośno....
Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”