Enklawa Modlniczka ul. Słowiańska od ProxiBud - forum, opinie

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
EwaW

Re: Enklawa Modlniczka ul. Słowiańska od ProxiBud - forum, opinie

Postautor: EwaW » 29 mar 2018, 21:22

banan100 pisze:witam
Ja tez zarezerwowalem jeden z domow w etapie drugim i chetnie poznalbym opinie o tej inwestycji szczegolnie od ludzi ktorzy juz mieszkaja w pierwszych skonczonych domach...ale cos mi sie wydaje ze rzadko ktos tu zaglada...
jesli chodzi o rezerwat dla goryli to bylaby tez siatka od gory... :)

możemy prosić Cię o kontakt na maila ewawojtas90@gmail.com ?:)

Agmal

Postautor: Agmal » 05 kwie 2018, 21:33

Ja również zarezerwowałam jedną z szeregówek i byłabym bardzo wdzięczna za jakieś informacje od właścicieli domków z pierwszego etapu. Jakieś siedem miesięcy temu udało mi się porozmawiać z bardzo sympatyczną dziewczyną, która wykańczała sobie dom z I etapu. Na tamten moment zauważyła dwa mankamenty: brak miejsca na kosze na śmieci i kostkę brukową przed podjazdem do garażu z dziurami, na których wywrócił się synek tej dziewczyny. Poza tym mówiła że wszystko póki co wyglądało ok. - no ale wtedy jeszcze tam nie mieszkała. Może jednak znajdzie się ktoś kto będzie mógł podzielić się swoimi wrażeniami?

EwaW

Postautor: EwaW » 18 kwie 2018, 20:48

@gmail
Agmal pisze:Ja również zarezerwowałam jedną z szeregówek i byłabym bardzo wdzięczna za jakieś informacje od właścicieli domków z pierwszego etapu. Jakieś siedem miesięcy temu udało mi się porozmawiać z bardzo sympatyczną dziewczyną, która wykańczała sobie dom z I etapu. Na tamten moment zauważyła dwa mankamenty: brak miejsca na kosze na śmieci i kostkę brukową przed podjazdem do garażu z dziurami, na których wywrócił się synek tej dziewczyny. Poza tym mówiła że wszystko póki co wyglądało ok. - no ale wtedy jeszcze tam nie mieszkała. Może jednak znajdzie się ktoś kto będzie mógł podzielić się swoimi wrażeniami?

Panią również prosimy o kontakt na maila ewawojtas90@gmail.com :)

Ewa39

Postautor: Ewa39 » 08 maja 2018, 10:12

Bylismy zainteresowani zakupem domu w tym miejscu.
Po paru rozmowach z mieszkajacymi juz lokatorami odpuscilismy.

Niestety slabo wypadla firma budujaco-sprzedajaca, ludzie maja problemy z jakoscia budynkow (ponoc przez sciane idealnie slychac sasiadow, drogi rozwalone, sama inwestycja to pseudoszeregowki, ktorych w Modlniczce nie mozna budowac - tak na pograniczu przepisow sa te domy postawione, namieszane w ksiegach wieczystych i juz dalej nie sluchalam).

Teraz ponoc zaczyna sie konflikt z mieszkajacymi bo firma mimo obietnic stawia im tuz przed oknami kolejny segment, wiec pewnie klotnie z firma a potem sasiedzkie zgrzyty beda bo ludzie czuja sie zrobieni w konia...

Trzeba szukac dalej....

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”