Pianissimo Kraków od Green House Development na Grzegórzkach - forum i opinie
Re: Pianissimo Kraków od Green House Development na Grzegórzkach - forum i opinie
Ja mam kilka zdjęć w miarę aktualnych, od strony Wisły ten budynek robi spore wrażenie 

Re: Pianissimo Kraków od Green House Development na Grzegórzkach - forum i opinie
Nowy pisze:Ja mam kilka zdjęć w miarę aktualnych, od strony Wisły ten budynek robi spore wrażenie
@Nowy, skoro masz jakies nowsze zdjecia, to moze bys sie podzielil z nami
Proszę bardzo, tak to wyglądało kilka dni temu 

Od strony Wisły Pianissimo ma bardzo przyjemne położenie, jest teren zielony i plaża nad Wisłą, w lecie jest sporo osób tam, czasem są jakieś samochody z lodami albo jedzeniem. Ale jest też chyba na tyle daleko od budynku, żeby nie było to uciążliwe. Za to na ścieżce rowerowej znacznie bliżej, spory ruch

Jeśli chodzi o ten nowy budynek nad Wisłą w Krakwie przy bulwarach, to elewację ma on bardzo ciekawą, nie kojarzę wielu takich bloków w naszym mieście. Jest odważnie, ciekawe jak to przetrwa próbę czasu, ale mnie się podoba. Co myślicie?

Od strony Wisły Pianissimo ma bardzo przyjemne położenie, jest teren zielony i plaża nad Wisłą, w lecie jest sporo osób tam, czasem są jakieś samochody z lodami albo jedzeniem. Ale jest też chyba na tyle daleko od budynku, żeby nie było to uciążliwe. Za to na ścieżce rowerowej znacznie bliżej, spory ruch

Jeśli chodzi o ten nowy budynek nad Wisłą w Krakwie przy bulwarach, to elewację ma on bardzo ciekawą, nie kojarzę wielu takich bloków w naszym mieście. Jest odważnie, ciekawe jak to przetrwa próbę czasu, ale mnie się podoba. Co myślicie?
Ktoś się orientuje, kiedy startują odbiory mieszkań w inwestycji Pianissimo, bo ciekawi mnie standard wykończenia, zarówno części wspólnych, jak i samych mieszkań. Ciekawe czy będzie równie dobrze wewnątrz, jak na zewnątrz, przynajmniej od strony Wisły.
Rozumiem, że te wygryzione dziury w białych "szlaczkach" będą jeszcze załatane?
Miałem tam kupować mieszkanie, ale to które mi najbardziej pasowało, ktoś wziął przede mną - widok na Stare Miasto z 6 piętra zapowiadał się bardzo atrakcyjnie. A potem przeszedłem się tam jeszcze parę razy i ostatecznie nieustanny hałas od mostu mnie zniechęcił.
Miałem tam kupować mieszkanie, ale to które mi najbardziej pasowało, ktoś wziął przede mną - widok na Stare Miasto z 6 piętra zapowiadał się bardzo atrakcyjnie. A potem przeszedłem się tam jeszcze parę razy i ostatecznie nieustanny hałas od mostu mnie zniechęcił.
Dla mnie wygląda trochę jak taki wielki statek wycieczkowy, ewentualnie titanic. Dużo zdjęć z perspektywy Wisły, natomiast z drugiej strony jakoś nikt nie robi zdjęć kajut
BTW: ciekawe jak tam będzie z ewentualną powodzą.

BTW: ciekawe jak tam będzie z ewentualną powodzą.
Wydaje mi się, że osoby, które zarabiają dobre pieniądze raczej nie będą chciały mieszkać w takim miejscu. Nie ta powierzchnia, nie ten spokój, hałas. Wg mnie większość tych mieszkań pójdzie pod wynajem krótkoterminowy czyli AirBnb...
Dla przypomnienia i porownania z wizka
- Załączniki
-
- Piani_22mini.jpg (70.03 KiB) Przejrzano 6249 razy
Ma ktoś jakieś bardziej aktualniejsze zdjęcie, ciekawe jak się ma oryginał do tej wizualizacji 

W weekend byłem w okolicy, na plaży nad Wisłą i zrobiłem fotki, budynek jest całkiem ciekawy i zmienił mocno wygląd tej okolicy 

Wydaje mi się, że front wygląda całkiem podobnie do tego, co deweloper przedstawił na wizualizacjach, spory ciekawy budynek.

Tył jest już mniej interesujący, ale i tak nie jest źle. Ciekawe kiedy odbiory mieszkań i zaczną wprowadzać się pierwsi mieszkańcy. Mam tylko nadzieję, że nie będą chcieli zamknięcia plaży ze względu na bawiących się na niej ludzi

Wydaje mi się, że front wygląda całkiem podobnie do tego, co deweloper przedstawił na wizualizacjach, spory ciekawy budynek.

Tył jest już mniej interesujący, ale i tak nie jest źle. Ciekawe kiedy odbiory mieszkań i zaczną wprowadzać się pierwsi mieszkańcy. Mam tylko nadzieję, że nie będą chcieli zamknięcia plaży ze względu na bawiących się na niej ludzi

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”