Byłem dziś na budowie i niestety droga dalej nie skończona. Według zapewnień P. Stefana miało to nastąpić jakieś dwa tygodnie temu. Nie wiem co się tam dzieje, bo nie byłem tam za dnia, ale tempo, w którym to robią sugeruje że pracuje tam jeden gościu maks.
Mam tylko nadzieję ,że to już koniec opóźnień i z odbiorami technicznymi pójdzie już gładko.
[Etap II] Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Activ - os. Banacha
-
-
Re: [Etap II] Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Activ - os. Banacha
stan na 02.07 wieczorem

Re: [Etap II] Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Activ - os. Banacha
Jeszcze 4metry, czyli pewnie do piątku 

-
Progres niesamowity
Ciekawe kiedy będzie wysłane pismo do wypłaty ostatniej transzy, bo to zapewne będzie formalne zakończenie budowy.

Gdyby ktoś zastanawiał się nad postępami, wstawiam zdjęcie z przed chwili. 

Piasku już nie widać
ciekawe czy to już wszystko czy mają jeszcze coś do zrobienia 

Tam są jeszcze te bloczki koło bloku do ułożenia wzdłuż tej drogi a górnym parkingiem czy z tym też tyle zejdzie co z droga
Ja tam tylko słyszałem, że papiery do nadzoru poszły. Ale nie chce mi się wierzyć bo przecież dostalibyśmy informacje o zakończeniu ostatniego etapu 

bardzo możliwe, że już złożyli a to dlatego, że inwestor dokonał zgłoszenia zgodnie z art 56 budowlanego w odpowiednich instytucjach tzn Inspekcji Sanitarnej i Straży pożarnej... Ta pierwsza już zajęła stanowisko o braku sprzeciwu... Info sprawdzone 

Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”