Komórki lokatorskie w inwestycji Srebrnych Orłów Acatom
Komórki lokatorskie w inwestycji Srebrnych Orłów Acatom
Jest problem z komórkami lokatorskimi. Jakoś dwa tygodnie po odebraniu kluczy do piwnicy nie byłem w stanie otworzyć drzwi do komórki. Okazało się, ze zamek się zaciął i co ciekawe klucze działają do komórki sąsiada. Sprawę zgłosiłem Acatomowi i zamek został wymieniony, nowe klucze wydane. Kilka tygodni pózniej, sytuacja znowu się powtarza i znowu zgłaszam do Acatomu. Tym razem byłem już po podpisaniu aktu i być może z tego powodu usłyszałem, ze to nie ich problem i żebym się nie dziwił, ze zamek się psuje i może pasować klucz do innych komórek bo to najtańsze modele z dwudziestoma kombinacjami. Po wizycie ślusarza, zmieniłem zamek na inny i radzę każdemu zrobić to jak najszybciej bo nie wiadomo kiedy komu się zepsuje i ile komórek można otworzyć jednym kluczem.
Re: Komórki lokatorskie w inwestycji Srebrnych Orłów Acatom
rawoj pisze:Jest problem z komórkami lokatorskimi. Jakoś dwa tygodnie po odebraniu kluczy do piwnicy nie byłem w stanie otworzyć drzwi do komórki. Okazało się, ze zamek się zaciął i co ciekawe klucze działają do komórki sąsiada. Sprawę zgłosiłem Acatomowi i zamek został wymieniony, nowe klucze wydane. Kilka tygodni pózniej, sytuacja znowu się powtarza i znowu zgłaszam do Acatomu. Tym razem byłem już po podpisaniu aktu i być może z tego powodu usłyszałem, ze to nie ich problem i żebym się nie dziwił, ze zamek się psuje i może pasować klucz do innych komórek bo to najtańsze modele z dwudziestoma kombinacjami. Po wizycie ślusarza, zmieniłem zamek na inny i radzę każdemu zrobić to jak najszybciej bo nie wiadomo kiedy komu się zepsuje i ile komórek można otworzyć jednym kluczem.
Jak odbierałem klucze do mieszkania mówili ze to prosta wkładka... Piwnica to samo mowil za by sobie zmienić bo to tymczasowka...drzwi tez

W sumie prawda, ale wolałem zasygnalizować problem co by ktoś nie był kiedyś zaskoczony.
Witam witam,
mam pytanie odnośnie komórek lokatorskich? Czy każdy je posiada? gdzie one się znajdują? bo klucze mam ale nie mam pojecia gdzie to się znajduje...
mam pytanie odnośnie komórek lokatorskich? Czy każdy je posiada? gdzie one się znajdują? bo klucze mam ale nie mam pojecia gdzie to się znajduje...
Komórkę posiada ten, kto ja wykupił... 

Wróć do „Srebrnych Orłów Kraków - forum mieszkańców osiedla od Acatom”