No i "urządzenia" dla dzieci czy jak to nazwać na wizualizacji też chyba dla żartu były wymyślone.

izaa pisze:Jestem w podobnej sytuacji:) miejsca postojowe naziemne będzie można dokupić z 2 etapu czyli za jakieś 17- 19mc. Troche słabo bo 19mc bez miejsca postojowego.... będzie sporym utrudnieniem.
magdajg pisze:A czy widzieliście może zaciek, który pojawił się na elewacji od strony ulicy? Wygląda na zaciek ze rdzy cieknący z jednego z balkonów. Mam nadzieję, że to nie spowoduje późniejszych odbiorów...
PS. Już takie awarie, jeszcze przed odbiorami? Ciekawe, co będzie później...
magdajg pisze:A czy widzieliście może zaciek, który pojawił się na elewacji od strony ulicy? Wygląda na zaciek ze rdzy cieknący z jednego z balkonów. Mam nadzieję, że to nie spowoduje późniejszych odbiorów...
tiger76 pisze:magdajg pisze:A czy widzieliście może zaciek, który pojawił się na elewacji od strony ulicy? Wygląda na zaciek ze rdzy cieknący z jednego z balkonów. Mam nadzieję, że to nie spowoduje późniejszych odbiorów...
Takie rzeczy należy od razu zgłaszać do dewelopera, a nie na forum. Najlepiej do Pani Katarzyny.
pawel1492 pisze:tiger76 pisze:Oświeci mnie ktoś co to jest ? ...chyba nie to co myślę
A co myślisz?Podejrzewam, żę to chyba jakiś wywietrznik z garażu.
grazynka pisze:Podłoże "placu zabaw" tutaj czarne jak z wyngla, a w projekcie różowe.
No i "urządzenia" dla dzieci czy jak to nazwać na wizualizacji też chyba dla żartu były wymyślone.
Wróć do „Vista Kraków od Lokum - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości