Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Re: Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Na Magnoliowej jeszcze końca nie widać, pomimo iż miał być 30 czerwca br.
No niestety taka prawda - mam wrażenie że w ostatnich miesiącach ta inwestycja tam znacznie spowolniła. Podobno to przez przeróbki nabywców ale jakoś nie bardzo mi się chce w to wierzyć.
Tak tłumaczy to deweloper, jakoś musi
Moi drodzy macie dostęp do prywatnych wiadomości?
yogmen pisze:Moi drodzy macie dostęp do prywatnych wiadomości?
Hej, ja również zakupiłem mieszkanie na Zbożowej wiec jesli masz jakieś istotne informacje na temat inwestycji to proszę o uwzględnienie mojej osoby

Hej, jak najbardziej, mogę wysyłać
Ale jeśli ktoś ma coś ciekawego, to myślę, że warto wrzucić na forum, nic do ukrycia chyba nie ma 

No ja teraz też już mogę - dlatego pytam bo nie miałem takiej możliwości 
Swoją drogą robicie jakieś ciekwe adaptacje zmiany?

Swoją drogą robicie jakieś ciekwe adaptacje zmiany?
Witam Wszystkich,
razem z Mężem planujemy zakup mieszkania w Wieliczce (warunki konieczne: minimum 60m2, rynek pierwotny, na parterze, ogródek, garaż) i bardzo podoba nam się inwestycja Aleja Zbożowa, jednak chcielibyśmy poznać opinię na temat dewelopera i ogólnie jak idą prace budowlane na obecnych etapach. Czy ktoś z Państwa byłby uprzejmy i miałby chwilę, żeby skontaktować się ze mną poprzez prywatną wiadomość i odpowiedzieć na kilka naszych pytań ?
Byliśmy na Zbożowej końcem 2017 roku i wszystko wyglądało super, tylko wtedy nie było mieszkań z garażami. Ale chętnie zapoznalibyśmy się z konkretną opinią i informacjami też na temat np. jakie są terminy płatności itp. od osoby, która jest na bieżąco w temacie.
Z góry dziękujemy !
razem z Mężem planujemy zakup mieszkania w Wieliczce (warunki konieczne: minimum 60m2, rynek pierwotny, na parterze, ogródek, garaż) i bardzo podoba nam się inwestycja Aleja Zbożowa, jednak chcielibyśmy poznać opinię na temat dewelopera i ogólnie jak idą prace budowlane na obecnych etapach. Czy ktoś z Państwa byłby uprzejmy i miałby chwilę, żeby skontaktować się ze mną poprzez prywatną wiadomość i odpowiedzieć na kilka naszych pytań ?
Byliśmy na Zbożowej końcem 2017 roku i wszystko wyglądało super, tylko wtedy nie było mieszkań z garażami. Ale chętnie zapoznalibyśmy się z konkretną opinią i informacjami też na temat np. jakie są terminy płatności itp. od osoby, która jest na bieżąco w temacie.

Z góry dziękujemy !
Witam, czy ktoś z Państwa zdecydował się na adaptację poddasza?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”