Złota Jesień GL Development MdM ul. Obrońców Krzyża Kraków - forum, opinie
Re: Złota Jesień GL Development MdM ul. Obrońców Krzyża Kraków - forum, opinie
Bloki ma budowac PB Start. Jak sie okazuje trwa batalia o wydanie WZ-tki ale ta inwestycja w tym momencie nie ma nawet dostepu do drogi publicznej. Watpie zeby miala go dostac od mieszkancow Okulickiego musza sie jakos dogadac z GL Development ale tam sa jakies chece z koniecznoscia przebudowy na szersza a miejsca nie ma. Mozna by rowniez poszerzyc caly odcinek od Obroncow Krzyza ale tutaj na przeszkodzie stanie pewnie ZIKIT. Slyszalem rowniez o koniecznosci wyciecia drzew na co zgody nie ma.
Re: Złota Jesień GL Development MdM ul. Obrońców Krzyża Kraków - forum, opinie
Jako, że byłem ostatnio w okolicy, wrzucam zdjęcia inwestycji przy Złotej Jesieni, którą wybudował tam deweloper GL Development 

Moim zdaniem blok wygląda całkiem nieźle, mnie się podoba, jeśli chodzi o formę.

Tylko nie wiem do końca, jak się do niego dostać, czy trzeba jechać tą błotnistą drogą od strony szpitala, czy może jest jakieś inne dojście czy dojazd tam
No i zdaje się, że wkrótce blok zyska nowe sąsiedztwo, bo chyba ruszy tam inwestycja dewelopera Start - przynajmniej tak wynikałoby z tablicy informacyjnej, którą można znaleźć niedaleko.

Moim zdaniem blok wygląda całkiem nieźle, mnie się podoba, jeśli chodzi o formę.

Tylko nie wiem do końca, jak się do niego dostać, czy trzeba jechać tą błotnistą drogą od strony szpitala, czy może jest jakieś inne dojście czy dojazd tam

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”