Złota Jesień GL Development MdM ul. Obrońców Krzyża Kraków - forum, opinie

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
tomp

Re: Złota Jesień GL Development MdM ul. Obrońców Krzyża Kraków - forum, opinie

Postautor: tomp » 16 cze 2016, 12:27

Bloki ma budowac PB Start. Jak sie okazuje trwa batalia o wydanie WZ-tki ale ta inwestycja w tym momencie nie ma nawet dostepu do drogi publicznej. Watpie zeby miala go dostac od mieszkancow Okulickiego musza sie jakos dogadac z GL Development ale tam sa jakies chece z koniecznoscia przebudowy na szersza a miejsca nie ma. Mozna by rowniez poszerzyc caly odcinek od Obroncow Krzyza ale tutaj na przeszkodzie stanie pewnie ZIKIT. Slyszalem rowniez o koniecznosci wyciecia drzew na co zgody nie ma.

slawek

Re: Złota Jesień GL Development MdM ul. Obrońców Krzyża Kraków - forum, opinie

Postautor: slawek » 23 lis 2017, 1:28

Jako, że byłem ostatnio w okolicy, wrzucam zdjęcia inwestycji przy Złotej Jesieni, którą wybudował tam deweloper GL Development :)

Obrazek

Moim zdaniem blok wygląda całkiem nieźle, mnie się podoba, jeśli chodzi o formę.

Obrazek

Tylko nie wiem do końca, jak się do niego dostać, czy trzeba jechać tą błotnistą drogą od strony szpitala, czy może jest jakieś inne dojście czy dojazd tam :?: No i zdaje się, że wkrótce blok zyska nowe sąsiedztwo, bo chyba ruszy tam inwestycja dewelopera Start - przynajmniej tak wynikałoby z tablicy informacyjnej, którą można znaleźć niedaleko.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”