Dodatkowy wjazd /wyjazd na osiedle Piasta Park Kraków - czy Wawel Service zrobi
-
Dodatkowy wjazd /wyjazd na osiedle Piasta Park Kraków - czy Wawel Service zrobi
Jak myślicie czy jest szansa aby Wawel wykonał dwa wyjazdy z osiedla? Na tą chwilę jest ok ale po 100% zabudowie nie będzie jak wbić się szczególnie w lewo na Piasta Kołodzieja.
Re: Dodatkowy wjazd /wyjazd na osiedle Piasta Park Kraków - czy Wawel Service zrobi
tomasz1978 pisze:Jak myślicie czy jest szansa aby Wawel wykonał dwa wyjazdy z osiedla? Na tą chwilę jest ok ale po 100% zabudowie nie będzie jak wbić się szczególnie w lewo na Piasta Kołodzieja.
Prawdę mówiąc, to wątpię, żeby coś się miało zmienić względem pierwotnego planu na osiedlu, skoro tak to deweloper Wawel Service wymyślił. No i gdzie ten wjazd maiłby się znaleźć, ale jeżeli masz tu jakieś pomysły, to może w takim razie warto pisać do dewelopera. Jak na razie z wyjazdem nie jest źle, ale faktycznie, kiedyś może być gorzej.
-
Re: Dodatkowy wjazd /wyjazd na osiedle Piasta Park Kraków - czy Wawel Service zrobi
Racja będę pisał póki jest szansa na zmiany tylko nie chcę być osamotniony. Propozycja moja to drogę przedłużyć w stronę dziąłek bo i tak chyba je zkikwidują jak pociągną drogę przed nasypem kolejowym i można na dole osiedla z nią też połączyć.
Tak deweloper zrobi coś za darmo
Niestety ale nie ma co na to liczyć. Dalej nie są tereny dewelopera tylko prywatne (jakieś pola uprawne) więc dodatkowo bez szans. Z tego co wiem to działek po stronie osiedla nie będą musieli niszczyć bo droga będzie tą droga ma być chyba się łączyć z Powstańców.
Nie jestem pewien ale raczej powinien zostać wyjazd do Ognistych Wici + ten do Piasta Kołodzieja. Do tego z Ognistych Wici można na kilka sposobów wyjechać więc nie wydaje mi się żeby miał to być problem. Gorzej jest z przejezdnością Piasta Kołodzieja w godzinach szczytu ale z tym ciężko będzie coś zrobić (może zmieni to powstanie obwodnicy ale raczej marna szansa moim zdaniem)

Nie jestem pewien ale raczej powinien zostać wyjazd do Ognistych Wici + ten do Piasta Kołodzieja. Do tego z Ognistych Wici można na kilka sposobów wyjechać więc nie wydaje mi się żeby miał to być problem. Gorzej jest z przejezdnością Piasta Kołodzieja w godzinach szczytu ale z tym ciężko będzie coś zrobić (może zmieni to powstanie obwodnicy ale raczej marna szansa moim zdaniem)
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”