Osiedle Stańczyka Kraków - Activ Investment Bronowice: opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
mhs

Re: Osiedle Stańczyka Kraków - Activ Investment Bronowice: opinie i forum

Postautor: mhs » 03 paź 2018, 16:03

Po dwóch tygodniach i dwóch dniach od złożenia pisma zadzwoniłem do osoby, z którą podpisywałem umowę. Grzecznie powiedziałem, że nie ma pieniędzy i proszę abym tym się zajął. Zdziwił się, że zwrot jeszcze nie przyszedł i powiedział, że pójdzie do kogoś tam i zapyta/sprawdzi. Na drugi dzień przelew był na koncie.

mantel1

Postautor: mantel1 » 03 paź 2018, 22:23

Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy tez pomogło postraszenie gazetami i prawnikiem ale dzisiaj wieczorem po 23 dniach dotarł przelew.

Nie zmienia to faktu, że takie działanie zdecydowanie zniechęciło minie do tego dewelopera i będzie on ostatnim którego komuś polecę.

A tak przy okazji to również dzwoniłem do osoby, z którą załatwiałem umowę i niestety ale uzyskałem jedynie informację, że on nic nie wie i nie jest w stanie pomóc i co najwyżej może mi podać maila do mitycznego dyrektora finansowego, który oczywiście nie raczył odpisać.

pozdro

Postautor: pozdro » 05 paź 2018, 7:29

Co ze zwrotu jak teraz mieszkanie podrozaly w fajnych lokalizacjach z 1500zl minimum w stosunku do tego co bylo w osiedlu stanczyka. Totalna porazka z tymi akcjami gibaly betonowania Krakowa w efekcie pelno budow wstrzymanych lub blokowanych i ceny rosna strasznie szybko w dobrych lokalizacjach jak Bronowice czy Krowodrza czy Grzegorzki. Za nidelugo bedzie drozej niz w Warszawie bo tam maja jednak wieksza oferte.

st@rost

Postautor: st@rost » 05 sty 2019, 9:21

Witam,

Odświężę: czy ktoś z Was ma jakiekolwiek potwierdzone info odnośnie dalszych losów inwestycji? Celowo pytam o pewne informacje a nie o spekulacje. Activ nie odpowiada za bardzo na maile dotyczące Stańczyka...

stanczykakrakow

Postautor: stanczykakrakow » 27 cze 2019, 20:29

Witam
Czy ktoś w ostatnim czasie odzyskał pieniądze od Dewelopera?? ja napisałam pismo juz 3 tyg temu i dalej kasy brak.... zaczynam się martwic bo doszły mnie słuchy że chyba US wpisał im się na innej inwestycji. Prośba o info

Mat84

Postautor: Mat84 » 15 lut 2020, 20:08

Jak się skończyła ta sprawa? Inwestycja miała się zakończyc na przełomie 2019-20 a do tej pory nic się nie dzieje na placu budowy? krakow.onet.pl/krakow-sad-zakazal-deweloperowi-budowy-prace-nadal-trwaja/e2nkwzp

Rak

Postautor: Rak » 15 lut 2020, 20:27

kto byl na targach ten zaraz przy wejściu widział jak sie skończyła :)
Ostatnio zmieniony 16 lut 2020, 0:29 przez Rak, łącznie zmieniany 2 razy.

Mat84

Postautor: Mat84 » 16 lut 2020, 0:28

Rak pisze:kto byl na targach ten zaraz przy wejściu widział jak sie skończyła :)

Nie byłem? Wygląda na to, że zostanie zburzony stary biurowiec na Zapolskiej 38, juz wiadomo kogo będzie to inwestycja?

Rak

Postautor: Rak » 16 lut 2020, 0:29

osiedlekrk.pl czyli restart adresu 30-126 tym razem pod egidą echa. Zatem pewniej i drożej ;)

miło tak sobie przeglądać liste gdy wszystko jeszcze wolne..bezproblemowo mozna rezerwować u pań na targach.

Mat84

Postautor: Mat84 » 16 lut 2020, 0:37

Dzięki, to ciekawie się zapowiada początek roku, spora inwestycja i dużo mieszkań, w najbliższej okolicy podobnie, zobaczymy jak to się przełoży na ceny :)

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”