Czy ktoś orientuje się do jakiej obwodowej szkoły podstawowej przypisany jest nasz blok (1)? Nie mogę znaleźć takiej informacji w sieci.
Szkoła podstawowa / do jakiej szkoły podstawowej jest przypisany blok - Piasta Towers
Szkoła podstawowa / do jakiej szkoły podstawowej jest przypisany blok - Piasta Towers
Drodzy sąsiedzi.
Czy ktoś orientuje się do jakiej obwodowej szkoły podstawowej przypisany jest nasz blok (1)? Nie mogę znaleźć takiej informacji w sieci.
-
ziebulka1982
Re: Szkoła podstawowa / do jakiej szkoły podstawowej jest przypisany blok - Piasta Towers
Wynika że jest to SP 144 natomiast moja córka chodzi do SP 92 na osiedlu Kalinowym. Świetna szkoła polecam z czystym sumieniem a mam spore doświadczenie w kwestii szkół podstawowych. Przede wszystkim działa tam świetlica która czynna jest do godziny nawet o 20-stej (choć raczej mało kto trzyma dziecko aż do tej godziny)ale spokojnie nawet do 18 można po dziecko przyjść, bezpośrednio do szkoły przylega MDK im. Korczaka.
Re: Szkoła podstawowa / do jakiej szkoły podstawowej jest przypisany blok - Piasta Towers
ziebulka1982 pisze:Wynika że jest to SP 144 ...
Z czego wynika? Też tak sądziłam. Jednak lokal wyborczy jest w SP 77 więc zaczęłam szukać jak to jest i nie znalazłam
Chciałam poczytać opinie itp. o naszej podstawówce, bo wiem, że są różne placówki.
Dzięki za informację o 92, jednak nie mieszkając w tamtym okręgu to pewnie trudno będzie się tan dostać
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”