Witam.
Czy podpisywał już ktoś umowę deweloperską na mieszkanie w budynku 3? Obyło się bez problemu?
Pozdrawiam
[Etap III] Umowy deweloperskie na mieszkania w budynku 3 - Piasta Towers Kraków
Re: [Etap III] Umowy deweloperskie na mieszkania w budynku 3 - Piasta Towers Kraków
Witam
Ja podpisywałem, żadnych problemów nie stwierdzono poza kilkoma małymi błędami w umowie - polecam jednak słuchać w momencie kiedy notariusz czyta umowę.
Pozdrawiam
Ja podpisywałem, żadnych problemów nie stwierdzono poza kilkoma małymi błędami w umowie - polecam jednak słuchać w momencie kiedy notariusz czyta umowę.
Pozdrawiam
Re: [Etap III] Umowy deweloperskie na mieszkania w budynku 3 - Piasta Towers Kraków
Ja polecam dokładnie czytać umowę zanim się ją podpisze, znalazłam kilka niekorzystnych zapisów dla nabywcy, które obecnie są negocjowane z prawnikami dewelopera.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Monella pisze:Ja polecam dokładnie czytać umowę zanim się ją podpisze, znalazłam kilka niekorzystnych zapisów dla nabywcy, które obecnie są negocjowane z prawnikami dewelopera.
Pozdrawiam
Możesz powiedzieć co były za niekorzystne zapisy dla nabywcy? Podpisywałem umowę w lipcu i nie doszukałem się nic takiego.
Również podpisałem umowę, mój prawnik stwierdził że nie są do końca korzystne, natomiast nie dało się ich zmienić. W porównaniu do innych deweloperów jest całkiem w porządku. Również radzę słuchać notariusza w czasie podpisywania umowy.
Również podpisywaliśmy umowę w lipcu i nic niepokojącego w niej nie było.
Warto słuchać notariusza, bo trafiają się błędy typu przekręcone nazwisko, adres, kod pocztowy.
Warto słuchać notariusza, bo trafiają się błędy typu przekręcone nazwisko, adres, kod pocztowy.
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”