[Bud. C] Oględziny nowych mieszkań w budynku C - Dąbska Street Kraków
Re: [Bud. C] Oględziny nowych mieszkań w budynku C - Dąbska Street Kraków
Ok rozumiem. Nie byłem jeszcze w budynku więc nie potrafię sobie wyobrazić. Dzięki za uprzedzenie, dziś się będę umawiać to spróbuję pomęczyć o ten parking lub rowerownie.
będę wdzięczna jakbyś przypomniał o tej rowerowni. my z tych wrażeń "odpuściliśmy".
zachęcam do zrobienia zdjęcia tej ścianie- no ale powiedzmy że z tym "defektem" da się mieszkać no trudno.
poza tym nasz odbiór generalnie OK. na plus.
zachęcam do zrobienia zdjęcia tej ścianie- no ale powiedzmy że z tym "defektem" da się mieszkać no trudno.
A tak swoją drogą zauważył ktoś, że większość okien nie ma barierki z szybą? Na wizualizacji wszystkie małe okna mają szyby + barierki. W rzeczywistości powstawiano podzielone okna. Prawo pozwala na taką rozbieżność wizualizacji od rzeczywistości? To samo się tyczy płytek w holu. Ma ktoś jakieś zdjęcie?
tak, też to zwróciło moją uwagę... ale nie wiem jak to się ma do prawa...
Mnie z kolei interesuje kiedy zostanie zadaszony wjazd do parkingu, zakładam, że zostawią to na koniec prac. Mam tylko nadzieję, że zadaszenie nie jest kolejnym wymysłem wizualizacyjnym
Mnie z kolei interesuje kiedy zostanie zadaszony wjazd do parkingu, zakładam, że zostawią to na koniec prac. Mam tylko nadzieję, że zadaszenie nie jest kolejnym wymysłem wizualizacyjnym

NKA pisze:będę wdzięczna jakbyś przypomniał o tej rowerowni. my z tych wrażeń "odpuściliśmy".
Nasz odbior tez ok. Nie ma wiekszych problemow poza nierownym sufitem w dwoch miejscach.
Zrobilam zdjecie sciany i ptaka

Pamietajmy ze prawnie obowiazujacym jest to co w prospekcie informacyjnym, nie na wizualizacji czy na stronie. W prospekcie jest info o wozkowni wiec bedzie. Co do barierek jest napisane stalowe lub szklane wiec obie wersje sa ok.
Pozdrawiam sasiadow.
NKA pisze:będę wdzięczna jakbyś przypomniał o tej rowerowni. my z tych wrażeń "odpuściliśmy".
- Załączniki
-
- IMG_20181126_134220.jpg (47.1 KiB) Przejrzano 5901 razy
katarina pisze:NKA pisze:będę wdzięczna jakbyś przypomniał o tej rowerowni. my z tych wrażeń "odpuściliśmy".
o dzięki za fotę . chyba nie jest tak źle jak nam sie wydawało gdy było bardziej zakurzone. wtedy na szybko myślałam , że to się "nie składa"
sorki za zamieszanie

katarina pisze:NKA pisze:będę wdzięczna jakbyś przypomniał o tej rowerowni. my z tych wrażeń "odpuściliśmy".
Nasz odbior tez ok. Nie ma wiekszych problemow poza nierownym sufitem w dwoch miejscach.
Zrobilam zdjecie sciany i ptakazaraz zalacze
Pamietajmy ze prawnie obowiazujacym jest to co w prospekcie informacyjnym, nie na wizualizacji czy na stronie. W prospekcie jest info o wozkowni wiec bedzie. Co do barierek jest napisane stalowe lub szklane wiec obie wersje sa ok.
Pozdrawiam sasiadow.
Proszę o informację jaką miała Pani odchyłkę sufitów.
Czy deweloper ją usunie?
Najwieksza roznica 14mm. Tak, poprawia.
ptaszek wygląda super
trochę zaskakujący jest ciemny kolor jego otoczenia, to wszystko chyba miało być trochę jaśniejsze 

Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”