Domy Nove Skotniki Kraków - Inter-Bud deweloper - opinie na forum
Re: Domy Nove Skotniki Kraków - Inter-Bud deweloper - opinie na forum
Dokładnie. Ta lokalizacja to już przecież obrzeża (2km do pętli Czerwone Maki), budynek przy budynku, działek praktycznie nie ma, a wizualnie też jakoś bez szału. Na pewno nie za 1.2mln...
Od ostatnich wypowiedzi minął rok, Nove Skotniki już oddane do użytkowania. Jakie są opinie mieszkańców?
Witam.
Czy ktoś z Państwa orientuje się jakie są plany zabudowy dzialek znajdujących się na tyłach domów, od strony ogrodów. Byłem tam kilka dni temu i widać ruch w interesie...
Czy ktoś z Państwa orientuje się jakie są plany zabudowy dzialek znajdujących się na tyłach domów, od strony ogrodów. Byłem tam kilka dni temu i widać ruch w interesie...

Aspire81 pisze:Witam.
Mają tam powstać budynki w niskaiej zabudowie - zapewne jakieś bliźniaki/szeregówki.
Mają tam powstać budynki w niskaiej zabudowie - zapewne jakieś bliźniaki/szeregówki.[/quote]
A czy są dostępne gdzieś wizualizacje lub oferta tych nieruchomości??
A czy są dostępne gdzieś wizualizacje lub oferta tych nieruchomości??
Aspire81 pisze:A czy są dostępne gdzieś wizualizacje lub oferta tych nieruchomości??
Nie znam szczegółów i chyba nie ma tam żadnej żółtej tablicy, aby doczytać szczegóły.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”