[Bud. C] Oględziny nowych mieszkań w budynku C - Dąbska Street Kraków
-
Re: [Bud. C] Oględziny nowych mieszkań w budynku C - Dąbska Street Kraków
karoloko pisze:To jest ptaszek?
też na początku nie wierzyłam

można zrobić test "to co widzisz na tym obrazku, powie jaką osobą jesteś"

Proponuję nadać mu imię, będziemy się z nim widzieć codziennie 

Może orzechówka - taki ptak?
Ptak origami na zdjęciu z wizualizacji jest wyraźny, a tego waszego ledwo co można dojrzeć. (jak by fugi były większe jak na wizualizacji to by pewnie efekt by był podobny)
no niestety o kolor fugi się rozbiło.
jeśli chodzi o termin oddania chyba jeszcze poczekamy bo roboty budowlane nie dobiegły jeszcze końca.. a potem czekanie na odbiór p.poż i pozwolenie na użytkowanie..
jeśli chodzi o termin oddania chyba jeszcze poczekamy bo roboty budowlane nie dobiegły jeszcze końca.. a potem czekanie na odbiór p.poż i pozwolenie na użytkowanie..
no niestety trochę to potrwa.. zobaczymy jak z ulicą dojazdową, ostatnio trochę przyspieszyli. Niestety wychodzi na to, że chodnik będzie tylko po jednej stronie (po stronie naszego osiedla) więc obawiam się, że druga strona tej nowej ulicy to będzie poligon zaparkowanych na dziko samochodów 

Czy kontaktował się ktoś i zna konkretny odnoście przekazywania kluczy? chodzi mi o orientacyjne terminy
ja mogę jedynie przedstawić najczarniejszy scenariusz -odbiór p. poż mają 14 dni od zgłoszenia. A potem nadzór budowlany zwykle około miesiąca się czeka na wizyte (max 2 miesiące) . jednak Dasta twirdzi że uda się szybciej - może mają jakoś to zgrane. Sama też wierzę, że uda się dużo szybciej- najlepiej w tym roku:) .
-
Gosc123 pisze:no niestety trochę to potrwa.. zobaczymy jak z ulicą dojazdową, ostatnio trochę przyspieszyli. Niestety wychodzi na to, że chodnik będzie tylko po jednej stronie (po stronie naszego osiedla) więc obawiam się, że druga strona tej nowej ulicy to będzie poligon zaparkowanych na dziko samochodów
raczej bym sie o to nie martwiła. ciągle krąży tam straż miejska. sama dostałam upomnienie za postój 10 minutowy, wiec wiem o czym mowie

podobno stale dostają wezwania (szczególnie z jednego numeru). gdy jest impreza na tauron arenie, to są tam cały czas(nie czekajac na wezwanie) i pilnują porządku z parkowaniem.
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”