ewela pisze:ooo bardzo ładnie idzie budowa. mam nadzieję że tak będzie do końca...b0recki możesz wrzucić nowe foty z budowy? bo nic Activ nie wrzuca na stronę
dzieje się tam coś?
z góry dzięki.
Pzdr. E.
ewela pisze:ooo bardzo ładnie idzie budowa. mam nadzieję że tak będzie do końca...b0recki możesz wrzucić nowe foty z budowy? bo nic Activ nie wrzuca na stronę
dzieje się tam coś?
z góry dzięki.
Pzdr. E.
b0recki pisze:Na chwilę obecną trwają pracę przy izolacji dachu oraz ścian zewnętrznych. Na jednym z balkonów pojawiła się wykonana konstrukcja stalowa barierek balkonowych, ale wygląda to fatalnie - mam nadzieję, że to tylko próba pokazowa dla Architekta i szybko to wycofa na elementy prefabrykowane, a nie wykonywane metodą spawania na budowie (krzywo i brzydko).
ewela pisze:b0recki pisze:Na chwilę obecną trwają pracę przy izolacji dachu oraz ścian zewnętrznych. Na jednym z balkonów pojawiła się wykonana konstrukcja stalowa barierek balkonowych, ale wygląda to fatalnie - mam nadzieję, że to tylko próba pokazowa dla Architekta i szybko to wycofa na elementy prefabrykowane, a nie wykonywane metodą spawania na budowie (krzywo i brzydko).
Dzięki za zdjęcia. Zaczyna to coraz lepiej wyglądać. Mam nadzieję, że z tymi barierkami jednak się poprawi i nie bd fuszerki. A nie wiesz może co jest zamontowane nad oknami na parterze? Bo na pierwszym zdjęciu coś tam się pojawia jakaś nadstawka? Niestety nie jestem w stanie stwierdzić co to może być.Dziękuję raz jeszcze.
Pzdr.
Ewelina
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: przyjezdny i 54 gości