Witam,
czy ktoś wie czy jest możliwość wizyty klientów na budowie, w szczególności w swoim bloku/mieszkaniu ?
Czy Atal dopuszcza taką wizytę na tym etapie budowy ?
A.
Oglądanie nowych mieszkań w trakcie budowy w inwestycji Lazurowy Park Atal
Re: Oglądanie nowych mieszkań w trakcie budowy w inwestycji Lazurowy Park Atal
Pani Majkusiak mówiła, że we wrześniu będzie możliwość wejścia na budowę I etapu. Muszą być spełnione jakieś tam warunki, żeby kierownik budowy dał zgodę. Poradziła dzwonić na początku września i podpytywać.
Dzięki 
Czyli etap II pewnie co najmniej miesiąc lub dwa później
Ciekawe czy cieć wieczorem jest "otwarty" na współpracę ? Ale nawet jeśli tak, chyba nie jest to do komentowania tutaj aby mu nie zrobić kuku

Czyli etap II pewnie co najmniej miesiąc lub dwa później

Ciekawe czy cieć wieczorem jest "otwarty" na współpracę ? Ale nawet jeśli tak, chyba nie jest to do komentowania tutaj aby mu nie zrobić kuku

emigie pisze:Pani Majkusiak mówiła, że we wrześniu będzie możliwość wejścia na budowę I etapu. Muszą być spełnione jakieś tam warunki, żeby kierownik budowy dał zgodę. Poradziła dzwonić na początku września i podpytywać.
Jak wygląda ten temat? Był już ktoś z Was oglądać mieszkanie na I etapie?
Murzyn pisze:emigie pisze:Pani Majkusiak mówiła, że we wrześniu będzie możliwość wejścia na budowę I etapu. Muszą być spełnione jakieś tam warunki, żeby kierownik budowy dał zgodę. Poradziła dzwonić na początku września i podpytywać.
Ja idę w piątek
snapp pisze:Ja idę w piątek
A idziesz oglądać I czy II etap?
emigie pisze:A idziesz oglądać I czy II etap?
I etap,
Pytałam Panią Majkusiak o wejście na 2 etap (blok 3) i powiedziała, że będzie to możliwe w listopadzie.
-
Super, dzięki za informację również jestem zainteresowana blokiem nr 3. Czy trzeba spełnić jakieś wymagania formalne tj. wystąpić z podaniem o zgodę itp.? Czy jest jakaś szansa, żeby mieszkania zostały oddane wcześniej?
snapp pisze:Murzyn pisze:emigie pisze:Pani Majkusiak mówiła, że we wrześniu będzie możliwość wejścia na budowę I etapu. Muszą być spełnione jakieś tam warunki, żeby kierownik budowy dał zgodę. Poradziła dzwonić na początku września i podpytywać.
Ja idę w piątek
Jak wrażenia po wizycie na lazurowym? Jak na ten moment wygląda zaawansowanie prac?
Mi udało się umówić na zwiedzanie na przyszły tydzień.

Wróć do „Lazurowy Park Kraków - forum mieszkańców osiedla od Atal”