Do reszty, kóra kupiła mieszkania w inwestycji. Czy macie ze sobą prywatne forum, do którego możecie mnie dopisać ? szukam kontaktu z innymi przyszłymi mieszkańcami
Dzięki
Osiedle Malinowe Wzgórze Kraków ul. Dauna 58 - opinie o inwestycji na forum
-
Re: Osiedle Malinowe Wzgórze Kraków ul. Dauna 58 - opinie o inwestycji na forum
Jeśli mozesz to napisz mi swoj kontakt na wiadomosci prywatnej bo ja nie moge wysyłać wiadomosci priv: nie bede podawać swoich danych bo deweloper czyta komentarze i nie muszę chyba pisać co dalej.
Hej, też jestem przyszły mieszkańcem, czekam niecierpliwie na zakończenie inwestycji. Jeżeli jest jakieś wspólne forum mieszkańców czy też grupa to prosiłbym o dodanie lub jakiś kontakt, tak łatwiej będzie się organizować. NIe mam możliwości niestety wysyłać też pw z tego co widze
Witam, kupiłem mieszkanie i wszystkie terminy minęły nawet te z aktu notarialnego, biorąc pod uwagę zaawansowanie prac na tej budowie poważnie zastanawiam się nad ta inwestycją . Jeżeli kogoś interesuje ten temat podaję e-mail nera.nera1@wp.pl
Wydaje mi się, że nie ma co przesadzać, przy dzisiejszym rynku pracowników (szczególnie budowlanych) jest to niewielkie opóźnienie. Znam inwestycje w bardziej prestiżowych miejsca w Krakowie, które mają dużo większe opóźnienie. Tu rozmawiamy o kameralnym obiekcie w b.dobrej lokalizacji, blisko komunikacja miejska i wystarczająco daleko od ruchliwych ulic. Dla porównania w inwestycji budimex’u na ulicy Fredry (równoległa do Tischnera, głównej trasy wyjazdowej z Krakowa) ceny zaczynają się od 7800 zł/m2. Musimy cierpliwie zaczekać na finalizację projektu i wszyscy będziemy zadowoleni. 

Ostatnio zmieniony 24 sie 2019, 12:36 przez Pavka1906, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pavka1906 pisze:Wydaje mi się, że nie ma co przesadzać, przy dzisiejszym rynku pracowników (szczególnie budowlanych) jest to niewielkie opóźnienie. Znam inwestycje w bardziej prestiżowych miejsca w Krakowie, które mają dużo większe opóźnienie. Tu rozmawiamy o kameralnym obiekcie w b.dobrej lokalizacji, blisko komunikacja miejska i wystarczająco daleko od ruchliwych ulic. Dla porównania w inwestycji budimex’u na ulicy Fredry (równoległa do Tischnera, głównej trasy wyjazdowej z Krakowa) ceny zaczynają się od 7800 zł/m2. Musimy cierpliwie zaczekać na finalizację projektu i wszyscy będziemy zadowoleni.
To wygląda jak post sponsorowany

Pavka1906 pisze:Wydaje mi się, że nie ma co przesadzać, przy dzisiejszym rynku pracowników (szczególnie budowlanych) jest to niewielkie opóźnienie. Znam inwestycje w bardziej prestiżowych miejsca w Krakowie, które mają dużo większe opóźnienie. Tu rozmawiamy o kameralnym obiekcie w b.dobrej lokalizacji, blisko komunikacja miejska i wystarczająco daleko od ruchliwych ulic. Dla porównania w inwestycji budimex’u na ulicy Fredry (równoległa do Tischnera, głównej trasy wyjazdowej z Krakowa) ceny zaczynają się od 7800 zł/m2. Musimy cierpliwie zaczekać na finalizację projektu i wszyscy będziemy zadowoleni.
Śmierdzi sponsorem jak ta lala.
Opóźnienia to normalność, poważnie ?

U szanowanych deweloperów notowanych na giełdzie, czy w "prestiżowych" inwestycjach opóżnienia nie zdarzają się praktycznie wcale lub bardzo rzadko.
Przyrównywanie Budimexu to prestiżowych deweloperów pominę milczeniem.
Jeżeli są już opóźnienia nawet wyprzedzające te zawarte w akcie notarialnym i zapewne powodujące kary umowne - to nikt o zdrowych zmysłach od takich "deweloperów" mieszkania nie kupuje.
hehehe, akurat nie sponsorowany post. W roli wyjaśnień, nie jestem zadowolony z opóźnienia, ale jak porównam na rynku skale opóźnień deweloperów, cenę po jakiej można kupić mieszkanie oraz lokalizację, to dochodzę do wniosku, że nie ma co narzekać.
Hmm post faktycznie zbyt kolorowy
To jak bedzie z inwestycja, powstanie i nie zawali sie? Nie spieszy mi sie i moge poczekac, pytanie czy warto i czy nie wkopie sie na lata slabym zakupem.

Niewielkie opóźnienie???
Skoro jest to niewielkie opóźnienie to może już wiesz na kiedy jest planowane oddanie inwestycji? Bo mamy koniec stycznia a roboty to tam jest jeszcze na kilka miesięcy przy obecnym tempie prac...
Deweloper już kilkukrotnie ustnie zapewniał a potem zmieniał planowaną datę oddania budynków do użytkowania, także w moim mniemaniu jest kompletnie niewiarygodny.
To prawda , pozostaje czekać i mieć nadzieję , że opóźnienia nie wpłyną na jakość budynków i wykończenia.
W Krakowie przy innych inwestycjach dużych deweloperów opóźnienia nie zdarzają się wcale, także bez mydlenia oczu proszę.
Pozdrawiam przyszłych mieszkańców

Skoro jest to niewielkie opóźnienie to może już wiesz na kiedy jest planowane oddanie inwestycji? Bo mamy koniec stycznia a roboty to tam jest jeszcze na kilka miesięcy przy obecnym tempie prac...
Deweloper już kilkukrotnie ustnie zapewniał a potem zmieniał planowaną datę oddania budynków do użytkowania, także w moim mniemaniu jest kompletnie niewiarygodny.
To prawda , pozostaje czekać i mieć nadzieję , że opóźnienia nie wpłyną na jakość budynków i wykończenia.
W Krakowie przy innych inwestycjach dużych deweloperów opóźnienia nie zdarzają się wcale, także bez mydlenia oczu proszę.
Pozdrawiam przyszłych mieszkańców
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”