Jesli chodzi o miejsca z park liftem to urzadzenia te nie sa za bardzo awaryjne (sama hydraulika plus silnik elektryczny).
Z informacji na temat kosztow dodatkowych to (od developera)
"Koszt obsługi ParkLiftu to ok. 20 zł/msc za obsługę, przeglądy i konserwacje oraz ok. 200 zł opłaty raz do roku za odbiór UDT.
Koszt stacjonarnej ochrony to ok. 8.500 zł miesięcznie, docelowo przy oddanych wszystkich etapach będzie to koszt od mieszkania w wysokości ok. 20 zł."
Warto zauwazyc ze miejsca postojowe z park liftem sa zwezone.
szerokosc park liftu != szerokosc miejsca (przewaznie -20/30)
Miejsca postojowe z park liftem w inwestycji Dąbska Street Kraków
Re: Miejsca postojowe z park liftem w inwestycji Dąbska Street Kraków
Ja przy wybieraniu miejsca zostałem poinformowany o szerokości parkliftu, ale to jest wartość w miejscu najwęższym - w moim wypadku chyba 2m 40 cm lub 2m 50 cm.
Co do logo to ma być "bardzo małe"
Jakby ktoś był w okolicy Markowskiego (skończona inwestycja Park Lotników) to może podejrzeć jak tam logo jest wystawione - ma być na tej samej zasadzie.
Co do logo to ma być "bardzo małe"

Dzień dobry
chciałam zamienić swoje zarezerwowane miejsce postojowe na dwa miejsca z park liftem w Budynku C w I etapie.
Czy ktoś byłby zainteresowany zamiana?
chciałam zamienić swoje zarezerwowane miejsce postojowe na dwa miejsca z park liftem w Budynku C w I etapie.
-
gosc pisze:Dzień dobry
Jaki ma Pani numer miejsca postojowego? Rozważam zamianę.
Przez te scianki z parkliftow w parkingu wydaje mi sie bedzie dosc ciasno, dluzszym autem trzeba bedzie pokrecic przy parkowaniu 

Czyli z parkowania RAM 3500 nici... 

Czy ktoś orientuje się jaka jest dopuszczalna maksymalna wysokość samochodu do garażu? Chciałabym potraktować parklifta jako jedno miejsce postojowe.
Chcesz zaparkować wysokim autem na parklifcie gdzie winda jest opuszczona na sam dół ?
Tutaj nie sądzę, że góra Cię ogranicza (jest co najmniej 3,2m (1,7m + 1,5m), bardziej rozważyłbym wysokość wjazdu do samego garażu.
Tutaj nie sądzę, że góra Cię ogranicza (jest co najmniej 3,2m (1,7m + 1,5m), bardziej rozważyłbym wysokość wjazdu do samego garażu.
Wszystko zależy od kratownicy czy pełna czy perforowana z dziurami,średnia przyjemność mieć uwalony samochód topniejącym śniegiem z solą ale kapiącym olejem z miski na maskę widziałem i takie cuda.
Właśnie rozważam sam wjazd do garażu, jak ostatnio tam byłam niestety nie było żadnej informacji.
Kratownica jest pełna, więc spokojnie.

Kratownica jest pełna, więc spokojnie.

Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”