Hej, ja tez bylem niedawno i o ile widac postep w przypadku budynkow z IV etapu, to w III na pierwszy rzut oka niewiele sie zmienilo.
@niaa, przez odbiory w terminie masz na mysli koniec pierwszego kwartalu dla etapu III i koniec drugiego dla etapu IV?
Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Re: Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Czy ktoś z was dysponuje aktualnymi zdjęciami inwestycji? Jestem ciekaw jak to obecnie wygląda, jaki jest status poszczególnych etapów?
Mn06 pisze:Hej, ja tez bylem niedawno i o ile widac postep w przypadku budynkow z IV etapu, to w III na pierwszy rzut oka niewiele sie zmienilo.
@niaa, przez odbiory w terminie masz na mysli koniec pierwszego kwartalu dla etapu III i koniec drugiego dla etapu IV?
Interesował mnie III etap i o niego pytałam, więc chyba faktycznie jest tak jak piszesz.
Widzę że zmiany na IV etapie najbardziej widoczne szkoda że na III nie widać wielu zmian to rusztowanie na 3 budynku to już dłuższy czas stoi.
Czy ktoś z Was też ma problem z kontaktem z deweloperem? Od 4 miesięcy nieskutecznie próbuję podpisać umowę rezerwacyjną i zastanawiam się o co chodzi.
Martina91 pisze:Czy ktoś z Was też ma problem z kontaktem z deweloperem? Od 4 miesięcy nieskutecznie próbuję podpisać umowę rezerwacyjną i zastanawiam się o co chodzi.
Skoro masz problem z podpisaniem umowy, to pomyśl co będzie dalej.
Najlepiej zrób duży rozpęd i uderz mocno w ścianę. Jak ochłoniesz to zacznij szukać czegoś innego.
Yyyyy dziwna sprawa ja nie mam problemu z kontaktem przynajmniej od stron technicznych przy sprzedaży bylo troche perturbacji ale generalnie jest ok.
Który etap?
Który etap?
Ja jak do tej pory nie narzekam na kontakt z developerem. Zawsze jak dzwonie to odbiera telefon . Z umowami też nie miałem problemu. Zawsze można pojechać na teren budowy , tam mają swoje biuro. Też jestem zdziwiony , że nie ma kontaktu.
AgentDejv pisze:Martina91 pisze:Czy ktoś z Was też ma problem z kontaktem z deweloperem? Od 4 miesięcy nieskutecznie próbuję podpisać umowę rezerwacyjną i zastanawiam się o co chodzi.
Skoro masz problem z podpisaniem umowy, to pomyśl co będzie dalej.
Najlepiej zrób duży rozpęd i uderz mocno w ścianę. Jak ochłoniesz to zacznij szukać czegoś innego.
Nie będziesz mi mówić jak mam żyć xD
yogmen pisze:Yyyyy dziwna sprawa ja nie mam problemu z kontaktem przynajmniej od stron technicznych przy sprzedaży bylo troche perturbacji ale generalnie jest ok.
Który etap?
Etap V, budynku jeszcze nie ma nawet.
Misior pisze:Ja jak do tej pory nie narzekam na kontakt z developerem. Zawsze jak dzwonie to odbiera telefon . Z umowami też nie miałem problemu. Zawsze można pojechać na teren budowy , tam mają swoje biuro. Też jestem zdziwiony , że nie ma kontaktu.
Chyba tak zrobię. Najpierw prosiłam długo o wysłanie umowy na maila, a jak w końcu dotarła, to dałam prawniczce do przeanalizowania. Naniosłyśmy poprawki małe (głównie chodziło o cenę, żeby była taka sama na umowie rezerwacyjnej, jak na deweloperskiej). Odesłałam do akceptacji i cisza. Chyba zrezygnuję z tej inwestycji, chociaż jestem w niej zakochana po uszy. Wydaje mi się, że po prostu deweloper szuka kogoś, kto zapłaci za mieszkanie więcej, stąd taka gra na czas.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”