WAN S.A. w Krakowie - opinie o deweloperze i mieszknaiach na forum

Forum zawierające opinie o firmach deweloperskich i generalnych wykonawcach budujących w Krakowie i innych miastach Małopolski. Prosimy o wyważone i uzasadnione oceny deweloperów.
Lukaszkra

WAN S.A. w Krakowie - opinie o deweloperze i mieszknaiach na forum

Postautor: Lukaszkra » 28 lut 2019, 17:30

Kupiłem mieszkanie ponad trzy lata temu w inwestycji Apartamenty Wielicka. Okresu rękojmi pozostało półtora roku. Deweloper oszukuje ludzi przy usuwaniu usterek. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem ich inwestycji, to musi wziąć pod uwagę fakt, iż słowo rękojmia nie istnieje. Płaty odpadającego tynku nazywa naturalną pracą konstrukcji. Tynk na wszystkich ścianach muszę naprawiać na własny koszt. W ilości po kilka m2 na każdej. W akcie notarialnym stosuje niedozwolone zapisy a potem sie na nie powołuje.Jeśli komuś odpowiada ich oferta to do ceny zakupu musi wliczyć własne koszty napraw już w okresie rękojmi. Sprawa dotyczy nie tylko mnie. KIlku mieszkańców jest w podobnej sytuacji... Jest kilka mieszkań o których wiem. A napewno nie wiem o wszystkich. Nawet nie widząc usterkek i nie posiadając opisu odrzuca ich zasadność. Nie polecam! Zainteresowanym mogę udostępnić korespondencję a wszczególności odpowiedzi WAN i ich propozycję porozumienia. Jakość obsługi woła o pomstę do nieba.
z poważaniem Łukasz

Wróć do „Opinie o deweloperach i generalnych wykonawcach budujących mieszkania i biura”