Odesłałaś i cisza. Ja jednak sugeruję kontakt telefoniczny bardziej skuteczny.
Z tego co pamietam to na V chyba jeszcze nie było pozwolenia ale to było jakiś czas temu.
Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Re: Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Dzisiejszy spacer.

Wygląda dość ciekawie - możliwe że teraz pracy trochę przyspieszą z racji sprzyjających warunków - może wybiorę się za tydzień.
Witam,
odwiedziliśmy dziś budowę - pogoda dopisuje, więc prace wrą. Utwardzany jest grunt pod drogę. Na etapie IV okna są już wstawione.
odwiedziliśmy dziś budowę - pogoda dopisuje, więc prace wrą. Utwardzany jest grunt pod drogę. Na etapie IV okna są już wstawione.

- Załączniki
-
- IMAG0013.jpg (69.56 KiB) Przejrzano 6681 razy
-
- IMAG0012.jpg (45.85 KiB) Przejrzano 6681 razy
-
- IMG-20190304-WA0009.jpg (220.28 KiB) Przejrzano 6681 razy
Zbliża się koniec I kwartału... czy ktoś coś wie o terminach oddania o ewentualnych opóźnieniach??
Witam
Ja byłem na budowie 8 dni temu. Oglądnąłem sobie swoje mieszkanie. Prace wrą
. Jak zapytałem na kiedy załatwiać sobie ekipy remontowe padła odpowiedź- czerwiec. Ale prace idą zgodnie z harmonogramem. 
Ja byłem na budowie 8 dni temu. Oglądnąłem sobie swoje mieszkanie. Prace wrą

Tiaaaaaa wylewek jakoś nie widać a całość mają zamknąć do końca marca podobno się wyrobią no to ja im powodzenia życzę
Nie wiem jakiego oni się harmonogramu trzymają na pewno nie tego który podpisali 

yogmen pisze:Tiaaaaaa wylewek jakoś nie widać a całość mają zamknąć do końca marca podobno się wyrobią no to ja im powodzenia życzęNie wiem jakiego oni się harmonogramu trzymają na pewno nie tego który podpisali
A jak wygląda sytuacja z tynkami - tzn. czy są już zrobione i jaka jest jakość ich wykonania ?

sarames pisze:yogmen pisze:Tiaaaaaa wylewek jakoś nie widać a całość mają zamknąć do końca marca podobno się wyrobią no to ja im powodzenia życzęNie wiem jakiego oni się harmonogramu trzymają na pewno nie tego który podpisali
A jak wygląda sytuacja z tynkami - tzn. czy są już zrobione i jaka jest jakość ich wykonania ?
Który etap?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”