[Bud. C] Czynsz / informacja o wysokości czynszu i płatności - Dąbska Street
[Bud. C] Czynsz / informacja o wysokości czynszu i płatności - Dąbska Street
Czy ktoś już dostał jakiś list z czynszem do zapłaty? Ponieważ mieszkania są oddawane od końca stycznia a w dalszym ciągu nie mam żadnej informacji gdzie i ile mam zapłacić za czynsz.
Re: [Bud. C] Czynsz / informacja o wysokości czynszu i płatności - Dąbska Street
Listy będą w okolicach maja. Zostaną wysłane na adres zamieszkania podany u dewelopera. Można to zmienić wysyłając maila do sekretariatu ze strony: nawigator-nieruchomosci.pl . Można otrzymywać drogą elektroniczną wszystkie druczki / informacje...
Re: [Bud. C] Czynsz / informacja o wysokości czynszu i płatności - Dąbska Street
Super, dziękuję za informację!
Czy ktoś wie co wchodzi w cenę opłat za miejsce postojowe? Według mojego rozliczenia jest to 100 zł miesięcznie za parklifta co moim zdaniem jest kwotą kosmiczną i Dasta mówiła o kompletnie innej kwocie.
Różnie w Krakowie bywa, ale generalnie 60-100zł to niestety normalna opłata.
kasiajns pisze:Czy ktoś wie co wchodzi w cenę opłat za miejsce postojowe? Według mojego rozliczenia jest to 100 zł miesięcznie za parklifta co moim zdaniem jest kwotą kosmiczną i Dasta mówiła o kompletnie innej kwocie.
Dokładnie. Dasta mówiła o opłacie 50 zł za platformę.
Również mam 50zł/miejsce czyli 100 zł za parklift. Cena tych miejsc postojowych to jakaś masakra...
Mi Dasta mówiła, że opłata za parklifta będzie o ok. 17zł większa niż za normalne miejsce.
Czy ktos wie na jakiej podstawie sa obliczane kwoty za miejsce postojowe? 30 zl za miejsce? Troche przesadzili... da sie to jakos obnizyc? czesc osob mowi, ze kwota miala byc nizsza? Pozdrawiam
Tez mnie ta kwota zastanaiwa. Ciekawe za co doklatnie jest oplata ?
utrzymanie - to garaz co tam jest do utrzymania
czynsz - miejsca byly sprzedawane dosc drogo (ja za swoje z parkliftem zaplacilem 24k).
utrzymanie - to garaz co tam jest do utrzymania
czynsz - miejsca byly sprzedawane dosc drogo (ja za swoje z parkliftem zaplacilem 24k).
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”