Ruczaj Korso Kraków - Wojt-Bud deweloper - forum i opinie o inwestycji
Re: Ruczaj Korso Kraków - Wojt-Bud deweloper - forum i opinie o inwestycji
Platformy do parkowania są chyba w inwestycji na Przybyszewskiego od Atala, więc można tam spróbować zasięgnąć opinii. Takie samo rozwiązanie Atal oferuje też teraz w części budynków przy Alei Pokoju. Trzeba zwrócić uwagę, że miejsce na dolnej platformie może być dość niskie- tutaj warto dopytać się dokładnie dewelopera. Ogólnie zasada użytkowania wygląda chyba tak, że się podjeżdża i jeżeli twoje miejsce nie jest na poziomie wjazdu to wysiadasz, wkładasz kluczyk w ścianę, nasiskasz przycisk zjazdu/wjazdu platformy, wsiadasz do samochodu i wjezdzasz. Tak przynajmniej miałam tłumaczone działanie platformy w Atalu 

Sebastian1312 pisze:msd94 pisze:Witam![]()
Kupilem mieszkanie w budynku B w tej inwestycji (oddanie 4 kwartal 2019). Przy wspolpracy z deweloperem nie bylo problemow.
W razie pytan prosze pisac
Gratuluję zakupu
Jeśli mogę zapytać, zakup na inwestycję czy dla siebie? Czy są dostępne miejsca garażowe / postojowe oraz komórki i w jakiej cenie? Deweloper jest otwarty a jakimkolwiek stopniu na negocjacje?
Pozdrawiam!
Dziękuję

Zakup dla siebie. Miejsce parkingowe wychodziło 30tys a na platformie/windzie 25tys. W sprawach negocjacji przy zakupie mieszkania z platforma/windą udało mi się wynegocjować dużo większą zniżkę, jednak trzeba się dopytać odnośnie ograniczeń jakie gabaryty auta może pomieścić platforma bo takie są (nie pamiętam dokładnie ale chyba wysokość jest ograniczona). Komórek było mało ale nie dowiadywałem się o cenę.
Pozdrawiam!
Kupiłam mieszkanie w budynku A.
Jak kupowalam mieszkanie Pani z biura zachęcała, że wyprzedzają harmonogram budowy, później przestali go wyprzedzać, a teraz kończy sie pierwszy kwartał, ulica Piltza rozkopana, a o odbiorach technicznych nie ma żadnej konkretnej informacji.
Jak kupowalam mieszkanie Pani z biura zachęcała, że wyprzedzają harmonogram budowy, później przestali go wyprzedzać, a teraz kończy sie pierwszy kwartał, ulica Piltza rozkopana, a o odbiorach technicznych nie ma żadnej konkretnej informacji.
Witam, jestem zainteresowany kupnem mieszkania w budynku B. Można się z PAnem w jakiś sposob skontakltowac? Mam kilka pytań
msd94 pisze:Witam![]()
Kupilem mieszkanie w budynku B w tej inwestycji (oddanie 4 kwartal 2019). Przy wspolpracy z deweloperem nie bylo problemow.
kkk7 pisze:Witam, jestem zainteresowany kupnem mieszkania w budynku B. Można się z PAnem w jakiś sposob skontakltowac? Mam kilka pytańmsd94 pisze:Witam![]()
Witam, jasne nie ma problemu. Prosze o kontakt na maila msd@interia.pl
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 lip 2019, 17:33 przez msd94, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy jest tu może ktos kto odebrał/kupił mieszkanie na parterze budynku A i ma różnicę w metrażu ogródka (tj mniej o 8-10m2 niż według planów)? Spotkala mnie taka sytuacja i podejrzewam że sąsiednie mieszkania mają ten sam problem.
Witam,
Jestem zainteresowana mieszkaniem w budynku B.
Miałabym kilka pytań- czy zmieniał ktoś z Państwa (budynek A) bądź zamierza ktoś zmieniać coś w instalacji elektrycznej ? Od dewelopera uzyskaliśmy informację że każda ingerencja w instalacje powoduje utratę gwarancji.
Czy są Państwo w posiadaniu prospektu informacyjnego ? Czy za budynkami jest w planach budowa jakiś budynków?
Jestem zainteresowana mieszkaniem w budynku B.
Miałabym kilka pytań- czy zmieniał ktoś z Państwa (budynek A) bądź zamierza ktoś zmieniać coś w instalacji elektrycznej ? Od dewelopera uzyskaliśmy informację że każda ingerencja w instalacje powoduje utratę gwarancji.
Czy są Państwo w posiadaniu prospektu informacyjnego ? Czy za budynkami jest w planach budowa jakiś budynków?
Hej,
Za budynkami A i B planowane są kolejne bloki.
Sama mocno rozważałam zakup mieszkania w budynku B. Oferta jest atrakcyjna cenowo, widziałam również mieszkania w budynku A - wszystko wygląda w porządku. Jednak niekompetencja kobiety z biura sprzedaży skutecznie odstraszyła mnie od tej inwestycji.
Za budynkami A i B planowane są kolejne bloki.
Sama mocno rozważałam zakup mieszkania w budynku B. Oferta jest atrakcyjna cenowo, widziałam również mieszkania w budynku A - wszystko wygląda w porządku. Jednak niekompetencja kobiety z biura sprzedaży skutecznie odstraszyła mnie od tej inwestycji.
Witam, Czy jest tutaj ktoś kto zakupił mieszkanie w budynku A 3 pokojowe? Miałabym kilka pytań
Witam,
Czy ktos w ostatnim czasie ( ostatni miesiac, dwa) kupil mieszkanie w tej inwestycji? Czy na tym etapie dalo sie negocjowac cene?
Powiedziano mi w biurze sprzedazy ze nie ma opcji zeby cos wynegocjowac....
Pozdrawiam
Czy ktos w ostatnim czasie ( ostatni miesiac, dwa) kupil mieszkanie w tej inwestycji? Czy na tym etapie dalo sie negocjowac cene?
Powiedziano mi w biurze sprzedazy ze nie ma opcji zeby cos wynegocjowac....
Pozdrawiam
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”