Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum
Re: Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum
Wydaje mi się , że tak bo nic innego to by chyba nie mogło być:) ile czekałaś od czasu dopłacenia różnicy do czasu kiedy się odezwali,że można się umawiać na odbiór?
-
W pon zadzwonili ze jestem rozliczona, we wtorek rano odebralam papiery u nich i zaraz po przyjeździe do pracy zrobilam przelew, a e-mail dostalam wczoraj kolo poludnia, w tresci wiadomości jest numer do kierownika budowy i do niego dzwonisz i sie umawiasz kiedy ci pasuje a i kiedy on ma wolne w kalendarzu, nie mial jakos napietego tego kalendarza.Beznadziejnie, na środku smieci
A no to może i mi się uda w przyszłym tygodniu z tym odbiorem,bo dziś im wysłałam dopłatę. Wiem właśnie też o tym pomyślałam, jak to zobaczyłam. Mogliby to dać jakoś bardziej na uboczu, bo pierwsze co się rzucaja właśnie te blachy od śmieci jak się wchodzi 

Witam wszystkich przyszłych sąsiadów 
Dajcie znać, jak to z tym odbiorem było. I jak te drzwi
Nam powiedzieli, ze odbiory nie sa alfabetycznie, a wedlug kolejnosci zakupu. Widac kazdemu mowia co innego;)
My czekamy

Dajcie znać, jak to z tym odbiorem było. I jak te drzwi

Nam powiedzieli, ze odbiory nie sa alfabetycznie, a wedlug kolejnosci zakupu. Widac kazdemu mowia co innego;)
My czekamy

-
Zakupu ha ha, ja podpisywalam umowe w lipcu 2017 roku jako pierwsza, sasiedzi obok sie juz urządzają a ja odbieram dopiero jutro , odbiory sa od 9 maja
W takim razie trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
A na jaka literę ma Pani nazwisko? Nie ukrywam, że nam by akurat bardziej odpowiadało alfabetycznie
W sobotę przejezdzalam kolo bloku i nie wyglądało to, jakby dużo mieszkańców odebralo mieszkania, nic się nie działo
moze w 3 mieszkaniach bylo widać, że cos sie dzieje. Wiec chyba bardzo sie nie spiesza z tym wydawaniem mieszkan 

A na jaka literę ma Pani nazwisko? Nie ukrywam, że nam by akurat bardziej odpowiadało alfabetycznie

W sobotę przejezdzalam kolo bloku i nie wyglądało to, jakby dużo mieszkańców odebralo mieszkania, nic się nie działo

Taak, to napewno śmietnik...fakt duuży i zaraz przed oknami. Ps Jeśli mieszkanie wyszło większe to uważam że deweloper nie powinien tego doliczać w koszty lokatora tylko brać na swój koszt. Oj naprawdę nie zbiednieliby! Ja dziś tam musze zadzwonić bo wiedzą że prosiłem o szybkie rozliczenie kosztów ale oczywiście mają to w głębokim poważaniu....
Fajnie że kolejna osoba do nas dołączyła

Ja również się cieszę, że znalazłam to forum
szczerze mówiąc po sobotnim spacerze po osiedlu byłam przerażona, że jeszcze nie wydają kluczy, a mieszkania, w ktorych coś się dzieje są robione pod klucz, dlatego cos w nich ruszylo...
Zwlaszcza, że prosiłam Proins o określenie mniejwiecej kiedy można sie spodziewać kluczy, czy to bedzie tydzien, miesiac czy dwa i... niestety nie są w stanie udzielić mi odpowiedzi (to zabrzmiało strasznie
)
Wiec forum mnie troche uspokoilo

Zwlaszcza, że prosiłam Proins o określenie mniejwiecej kiedy można sie spodziewać kluczy, czy to bedzie tydzien, miesiac czy dwa i... niestety nie są w stanie udzielić mi odpowiedzi (to zabrzmiało strasznie

Wiec forum mnie troche uspokoilo

Też tak uważam, ale niestety w umowie jest wzmianka o różnicach w metrażu więc no nie ma wyjścia tylko trzeba dopłacać
ja coś czuję, że do końca maja tak jak miało być oni się nie wyrobią z odbiorami patrząc, że już 20 maj 

agga pisze:Taak, to napewno śmietnik...fakt duuży i zaraz przed oknami. Ps Jeśli mieszkanie wyszło większe to uważam że deweloper nie powinien tego doliczać w koszty lokatora tylko brać na swój koszt. Oj naprawdę nie zbiednieliby! Ja dziś tam musze zadzwonić bo wiedzą że prosiłem o szybkie rozliczenie kosztów ale oczywiście mają to w głębokim poważaniu....
Ale jak jest mniejsze, to ktoś powinien dostać zwrot

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”