Widze, ze odbierana juz byla klatka C oraz A, a ktos na forum wspomnial, ze miala byc kolejnosc C B A. Czy tylko my zostalismy pominieci (B) ?
pawel pisze:Ja też już po odbiorze (klatka C). Ogólnie całość wypadła ok. Z usterek to jedna szyba porysowana, ze dwa kąty do poprawy i tynk w jednym miejscu. Ogólnie raczej wszystko tak jak miało być, jedynie drobne usterki.
Dowiedziałem się też że drzwi wejściowe jeszcze nie podlegają odbiorowi - będą w pełni gotowe dopiero na właściwe odbiory. Wtedy też będą przekazywane głowice grzejników i wideodomofon - obecnie są jakieś domofony zastępcze.
U mnie też jest w kilku miejscach to wymuszone nacięcie na łączeniu ścian różnych materiałów.
MarianŁącz pisze:Poproś panią z CPRE, prześle Ci bez problemu. Rzuty są dawane dla konkretnych mieszkań, więc moje zapewne na nic Ci się nie przydadzą.
didiona pisze:Widze, ze aktywnosc na forum zmalala,ja chetnie skonsultowalabym pewien aspekt z wlascicielami mieszkan w tym samym pionie, takze w razie zainteresowania prosze o prywatny kontakt wlascicieli mieszkan: B29 B25 B17 B13 B9 B5
Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości