Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
agga

Re: Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum

Postautor: agga » 03 cze 2019, 15:15

u mnie odbiór był mało problemowy, aczkolwiek nie obyło się bez usterek. Na szczęście wiele małych. Największy problem to farba na barierkach! okazuje się że firma nie odczyściła barierki i nakładała farbę na brudne barierki. Farba nie związała się z barierką i np u mnie odchodzi prawie pod palcami...masakra. Oczywiście nie doregulowane i brudne okna, kilka rys itp. Parapety są nieopiankowane a okleina drzwi wejściowych jakby nie przyklejona. reszta chyba ok.
Czy ktoś już wie ile kosztuje podpisanie aktu notarialnego??
Czy widzieliście jak zapadła się ziemia wraz z kostką miedzy blokami....nosz.....masakraaaa

lukasz300_1994

Postautor: lukasz300_1994 » 05 cze 2019, 13:05

Zapadniętej kostki nie widziałem, ale martwi mnie inny problem..

Za każdym razem, tylko jestem w garażu widzę coraz więcej podmokniętych ścian, cały czas jest mokra płyta z której już po nadepnięciu schodzą linie wydzielające miejsca parkingowe.

Wg mnie jest to problem z hydroizolacją fundamentu. Pytałem o to kierownika i jedyną odpowiedź jaką dostałem to " było jeszcze gorzej ale już wysycha "

agga

Postautor: agga » 06 cze 2019, 10:35

taak, zapadniętą kostkę powinni naprawić natomiast podmokniętych garaż i komórek lokatorskich pewnie już niee...
U mnie widziałem, że poprawili barierkę na balkonie ale tylko pomaziali w miejscach gdzie zeszła farba a nie całą. jak widzę tą barierkę to mnie ogarnia słabość bo takiej fuszerki to nie widziałem jeszcze....w ogóle jest pomalowana niedokładnie widać plamy i farba się nie trzyma...wygląda ohydnie.
ponawiam pytanie czy ktoś już był u notariusza i możne powiedzieć jaki to koszt

Klauudekk

Postautor: Klauudekk » 06 cze 2019, 10:46

Ja mam nadzieję, że jednak to naprawią bo wkoncu zacznie tam wszystko odchodzić i wychodzić grzyb. Tam są całe ściany mokre do sufitu z tego co wczoraj zauważyłam bo specjalnie poszłam się przyglądnąć... też się chętnie dowiem jaki koszt.

agga

Postautor: agga » 07 cze 2019, 8:34

Coś niestety widzę, że forum się wyciszyło :((

slawek

Postautor: slawek » 07 cze 2019, 11:00

A był ktoś może ostatnio na osiedlu i wrzuci jakieś zdjęcia, bo ostatnio nie mam za bardzo czasu tam podejść.

Klauudekk

Postautor: Klauudekk » 07 cze 2019, 14:15

Próbowałam tu kiedyś na forum wrzucić ale nie chce dodawać, za duży rozmiar chyba

agga

Postautor: agga » 10 cze 2019, 14:50

Przepraaszaam....czy wszyscy się wynieśli na facebooka?

Klauudekk

Postautor: Klauudekk » 10 cze 2019, 14:59

Tam póki co też nic się nie dzieje, narzekanie na usterki i w sumie tyle :) w ogóle, poprawili coś już u Was? U mnie tyle czasu minęło i zero poprawek póki co... ciekawa jestem czy po tych poprawkach estetycznych typu porysowany parapet będzie to faktycznie wyglądało lepiej czy zrobią fuszere

katarzyna1990

Postautor: katarzyna1990 » 10 cze 2019, 22:54

Na face cisza, usterek nie poprawili i nic sie nie odzywają, u mnie maja czas teoretycznie do 21 czerwca na jakis odzew, jestem juz po przeniesieniu wlasnosci.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”