Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach
Re: Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach
Ciekawe jak się mają budynki po ostatnich ulewach.
Mnie ciekawi dlaczego nie udostępniają zdjęć garaży... patrząc na zdjęcia z poprzednich miesięcy można zobaczyć kałuże w garażach oraz mokre ściany. W sąsiedniej inwestycji grupy proins mają problemy ze słabą hydroizolacją przez to mają podmoknięty garaż i mokre ściany az po sufit.
daniel88 pisze:Mnie ciekawi dlaczego nie udostępniają zdjęć garaży... patrząc na zdjęcia z poprzednich miesięcy można zobaczyć kałuże w garażach oraz mokre ściany.
Odpowiedziałeś sobie w tym samym zdaniu..

Dzisiaj wszystko szybko szybko, byleby tylko sprzedać i oddać.
Hydroizolacje teraz to w większości fuszerka niestety, podobnie jak jest masa problemów z szybkim kładzeniem tynków w zimie i potem efektami..
Podobno atal umożliwia 1 wizytę mieszkania przed odebraniem, rozumiem że w trakcie budowy. Korzystaliscie juz z tej możliwości?
Alex6688 pisze:Podobno atal umożliwia 1 wizytę mieszkania przed odebraniem, rozumiem że w trakcie budowy. Korzystaliscie juz z tej możliwości?
Z tego co pamiętam i mówiono mi to taka wizyta raczej jakoś bliżej oddania, i gdy będą takie "dni otwarte" to mają dać znać mailowo. Póki co to wątpię żeby ktokolwiek z klientów tam był
Mts197x pisze:Alex6688 pisze:Podobno atal umożliwia 1 wizytę mieszkania przed odebraniem, rozumiem że w trakcie budowy. Korzystaliscie juz z tej możliwości?
Z tego co pamiętam i mówiono mi to taka wizyta raczej jakoś bliżej oddania, i gdy będą takie "dni otwarte" to mają dać znać mailowo. Póki co to wątpię żeby ktokolwiek z klientów tam był
Dwa tygodnie po zakupie dostałem zaproszenie na mieszkanie. Jedna wizyta wchodzi w grę. Jak Ci termin nie odpowiada jaki narzucą to przepada możliwość wejścia.
lexicoon pisze:Mts197x pisze:Alex6688 pisze:Podobno atal umożliwia 1 wizytę mieszkania przed odebraniem, rozumiem że w trakcie budowy. Korzystaliscie juz z tej możliwości?
Dwa tygodnie po zakupie dostałem zaproszenie na mieszkanie. Jedna wizyta wchodzi w grę. Jak Ci termin nie odpowiada jaki narzucą to przepada możliwość wejścia.
Kiedy kupowałeś i w którym etapie jeśli można wiedzieć?
Mts197x pisze:lexicoon pisze:Mts197x pisze:Z tego co pamiętam i mówiono mi to taka wizyta raczej jakoś bliżej oddania, i gdy będą takie "dni otwarte" to mają dać znać mailowo. Póki co to wątpię żeby ktokolwiek z klientów tam był
W marcu . Etap I
lexicoon pisze:Mts197x pisze:lexicoon pisze:
W marcu . Etap I
Ja co prawda w lutym ale etap IIa więc może dlatego mi wizyty nie zaproponowali.
Mts197x pisze:lexicoon pisze:Mts197x pisze: Kiedy kupowałeś i w którym etapie jeśli można wiedzieć?
W marcu . Etap I
Ja co prawda w lutym ale etap IIa więc może dlatego mi wizyty nie zaproponowali.
Być może, jeszcze się pewnie stan budynku nie kwalifikuje na wizyty osób z zewnątrz. Na pewno zaproszą.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”