ewela pisze:A widzisz takie miałam pierwsze skojarzenie, ale myślałam że to jednak nie żaluzje, gdyż wcześniej pytałam dewelopera to mówił że takich nie instalują.hm a to już są wylewki wewnątrz? umawiałeś się z deweloperem na oglądanie czy może jakieś zmiany chcesz wprowadzić w mieszkaniu? masz jakieś zastrzeżenia co do jakości wykonania wewnątrz? dzięki za info.
pzdr.
Ewelina
Dzwoniłem do dewelopera i skontaktował mnie z koordynatorem budowy. Wizyty na budowie są możliwe od pon - pt po godz.15 lub sob/ndz. Ochroniarze są poinformowani i wpuszczają właścicieli mieszkań. Wylewek jeszcze nie ma - za to warto podejść i sfotografować sobie przebieg instalacji pod przyszłą wylewką, gdyż wszystko jest na wierzchu. Co do uwag...chyba tylko jedna rzecz mi się nie podoba, sposób podłączenia podejścia kanalizacji w łazience tak to nic szczególnego nie dostrzegłem. Na budowie wewnątrz budynku porządek nawet panuje. Aha i warto przejść się do komórek lokatorskich - zobaczyć. Zmian narazie nie wprowadzam żadnych bo nie miałem czasu zaprojektowac sobie mieszkania wiec nie wiem co gdzie bedzie jeszcze:)