Budowa Piasta Park Kraków od Wawel Service - etap I (zdjęcia, opinie)

Forum przeznaczone dla przyszłych mieszkańców inwestycji Osiedle Piasta Park w Krakowie, którego budowniczym jest deweloper Wawel Service. Wybór mieszkania, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
aneta.be

Re: Budowa Piasta Park Kraków od Wawel Service - etap I (zdjęcia, opinie)

Postautor: aneta.be » 10 paź 2016, 14:00

Trzeba być dobrej myśli ;)

RREvoque

Re: Budowa inwestycji Piasta Park Kraków od Wawel Service - etap I (zdjęcia, opinie)

Postautor: RREvoque » 10 paź 2016, 22:48

Piąte pietro z prawej w ataku, z lewej już jest:)

Obrazek

ister

Re: Budowa inwestycji Piasta Park Kraków od Wawel Service - etap I (zdjęcia, opinie)

Postautor: ister » 11 paź 2016, 9:39

Dzięki za zdjęcie! Widać już na nim pierwszy taras :) Jak byłem ostatnio, o było jedno piętro mniej pierwszego etapu Piasta Parku, ale widać Wawel Service ma niezłe tempo :)

aneta.be

Postautor: aneta.be » 11 paź 2016, 11:09

Rewelacja! Oby tak dalej :) muszę się sama w końcu tam wybrać!

RREvoque

Postautor: RREvoque » 18 paź 2016, 20:13

Cześć,
Dziś odwiedziłem budowę no podzielę się spostrzeżeniami. Najważniejsze, że lewe skrzydło ma już 6 pietro, prawe 5:) Na pierwszym piętrze i podejrzewam że na parterze też wstawione są ścianki działowe i instalacja elektryczna:)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

RREvoque

Postautor: RREvoque » 18 paź 2016, 20:15

Jeszcze jedno.

Obrazek

RREvoque

Postautor: RREvoque » 19 paź 2016, 8:17

Na przedostatnim zdjęciu widać że świeci się światło na 1piętrze i działają na ostro :)

marika

Postautor: marika » 19 paź 2016, 11:01

@RREvoque, a powiedz mi jak tam jest wieczorami / popołudniami, o takiej porze, jak robiłeś to zdjęcie? Dużo osób w parku czy raczej pusto i mało bezpiecznie? Widzę, że latarnie się świecą, a to już decydowany plus jednak jest ;)

I dzięki za zdjęcia z budowy Pista Parku, faktycznie wygląda na to, że robią tam już prąd :) Też jak będę w tej okolicy następnym razem, to postaram się jakieś nowe zrobić i wrzucić na forum.

Nowy lokator Piasta

Re: Piasta Park Kraków Wawel Service - opinie i forum ul. Piasta Kołodzieja

Postautor: Nowy lokator Piasta » 25 paź 2016, 22:25

Witam,
Zdjęcia robione parę dni temu. Praca idzie równym tempem, piętro 6 kończą pozostają jeszcze 3 w górę.
Rozmawiałem z robotnikami i obiecująco to wszystko wygląda.

Wychowałem się na Piastów więc lokalizacja mi nie jest obca. Blok przy parku jak dla mnie super lokalizacja
Dzieci nie przechodząc przez drogę trafiają same do przedszkola czy też szkoły.
Korki niestety są, na szczęście ja je widzę tylko około godz.8 ... ;)

Pozdrawiam przyszłych sąsiadów ;)
Tomek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”