Domy Stary Gościniec Kraków od Architecture Vento - forum i opinie

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
eMaCe

Re: Domy Stary Gościniec Kraków od Architecture Vento - forum i opinie

Postautor: eMaCe » 23 cze 2019, 10:09

Piszecie o użytkownikach, którzy zachwalają inwestycję, a ledwo co założyli konto...?

Czemu nie zwracacie uwagi na ludzi, którzy piszą NEGATYWNIE o tej inwestycji ze świeżo założonego konta?

Albo na użytkownika, który ma 51 postów, SAME NEGATYWNE i kilka zapytań o odświeżenie tematu w kilkunastu inwestycjach. Cały czas dla tej osoby problemami jest (blisko przebiegająca droga, jakiś większy budynek. Nawet w jednym poście pisze jako mężczyzna, a w reszcie jako kobieta ;)

Na medal zasługuje komentarz jednego użytkownika o Drodze Stary Gościniec, że niby od 30 lat mieszkańcy walczą o asfaltową drogę. Czyli od 1990 na okrągło licząc. Zapraszam na Google Street. Pierwszy dom przy niewyasfaltowanej części Starego Gościńca pojawił się w 2009 roku. To kto walczy o ten asfalt od 30 lat? Sarny?
Ludzie lubią koloryzować i pisać na temat o którym nie mają pojęcia.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2019, 13:20 przez eMaCe, łącznie zmieniany 1 raz.

Nowy

Postautor: Nowy » 24 cze 2019, 10:34

Wyluzujcie trochę, jednym się domy podobają, innym nie, zawsze w takiej sytuacji będą sprzeczne opinie, ale jednak wymieniajmy się argumentami. Nie słyszałem jeszcze o domach, w których nie byłoby żadnych rzeczy do poprawki, choćby drobnej, więc też bym się tym nie ekscytował. Liczy się raczej to, jak szybko deweloper naprawia takie rzeczy.

kasik

Postautor: kasik » 07 lip 2019, 9:12

eMaCe pisze:Albo na użytkownika, który ma 51 postów, SAME NEGATYWNE i kilka zapytań o odświeżenie tematu w kilkunastu inwestycjach. Cały czas dla tej osoby problemami jest (blisko przebiegająca droga, jakiś większy budynek. Nawet w jednym poście pisze jako mężczyzna, a w reszcie jako kobieta ;)

Widzę że pijesz do mnie, a gdybyś rzeczywiście się wczytał w moje komentarze zauważyłbyś że z początku pozytywnie wypowiadałam się o tej inwestycji.
Zadałam Ci nawet pytanie na priv na jej temat kilka miesięcy temu ale nawet nie raczyłeś odpisać.

Piszesz że zadałam KILKA pytań o odświeżenie tematu w KILKUNASTU inwestycjach... hmm nie wiem jak technicznie byłoby to możliwe.

Zadałam raptem 2 pytania o odświeżenie w 2 inwestycjach, którymi byłam zainteresowana a które kiepsko się sprzedają.
Na moje szczęście komentujący tu skutecznie odwiedli mnie od nich za co bardzo im dziękuję.

I tak często pisze o minusach bo to one są bardzo ważne, a hałas który mi wytykasz jest akurat dla mnie podstawowym kryterium zakupu.

eMaCe

Postautor: eMaCe » 11 lip 2019, 7:18

"SAME NEGATYWNE i kilka zapytań o odświeżenie tematu w kilkunastu inwestycjach"

Przed słowem "kilka" jest jeszcze "i" , a przed nim "Same Negatywnie"co oznacza, że komentarze opiniujace w Pani wykonaniu są tylko negatywne, bez pozytywnych. Poza komentarzami opiniującymi odświeża Pani kilka razy temat.

Proszę nie dzielić zdania jak się Pani podoba tylko czytać całymi zdaniami :)

Pozdrawiam.

kasik

Postautor: kasik » 11 lip 2019, 7:35

eMaCe pisze:"SAME NEGATYWNE i kilka zapytań o odświeżenie tematu w kilkunastu inwestycjach"

Proszę nie dzielić zdania jak się Pani podoba tylko czytać całymi zdaniami :)

Pozdrawiam.

No niestety, przy takiej składni można zrozumieć to zdanie inaczej niż sobie zakładasz ;)

Pantam

Postautor: Pantam » 30 lip 2019, 22:01

Orientuje się ktoś może jaka firma świadczy usługi dostarczania internetu dla tego miejsca? Obstawiam że światłowód odpada i zostaje tylko radiówka.

Rafaelo

Postautor: Rafaelo » 07 sie 2019, 11:09

Orientuje się ktoś ile domów zostało sprzedanych, i ewentualnie jaki jest w około tych domów plan zagospodarowania terenu?

kasik

Postautor: kasik » 07 sie 2019, 12:22

Rafaelo pisze:Orientuje się ktoś ile domów zostało sprzedanych, i ewentualnie jaki jest w około tych domów plan zagospodarowania terenu?

Trudno powiedzieć ile zostało sprzedanych. Na pewno w tej chwili na stronie jest więcej wolnych niż bylo jakiś czas temu.
Jeśli chodzi o plan zagospodarowania to mają tam być tereny zielone.Linia biegnie tak plus minus od 3ciego blizniaka w góre.Czy jednak ten plan wejdzie nie wiadomo.Dzwoniłam nawet w tej sparwie do urzędu miasta.
Jeśli chodzi o drogę to conajmniej 2 lata przyjdzie jesczcze na nią poczekac w najlepszym razie.

Mewan

Postautor: Mewan » 16 sie 2019, 14:01

Witam,
Zostało 7 domów jeszcze na sprzedaż z tego co mi wiadomo.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”