Apartamenty Masarska 8 Atal Kraków nowe mieszkania na Kazimierzu - forum, zdjęcia
Re: Apartamenty Masarska 8 Atal Kraków nowe mieszkania na Kazimierzu - forum, zdjęcia
A jest tam gdzieś informacja o przewidywanym terminie robót? Bo powinna być
Re: Apartamenty Masarska 8 Atal Kraków nowe mieszkania na Kazimierzu - forum, zdjęcia
Budowa idzie całkiem szybko, ale o sprzedaży chyba nadal nic nie słychać.

Pierwsza część tego budynku prezentuje się naprawdę nieźle. Pewnie reszta będzie do tego dopasowana.

Pierwsza część tego budynku prezentuje się naprawdę nieźle. Pewnie reszta będzie do tego dopasowana.
slawek pisze:Budowa idzie całkiem szybko, ale o sprzedaży chyba nadal nic nie słychać.
A ja kojarze takie zdjęcie z tą wysokością zrobione już jakiś czas temu, więc bardziej tak jakby coś stanęło właśnie. Zastanawia też wysokość i ten murek / zakończenie (?)
W sumie nie widać żurawia na zdjęciu...
Czy ktoś coś wie na temat sprzedaży mieszkań?
A jak to wyglada z bloku i z tylu .
Tam mial byc zamkniety ogrod otoczony blokami.
Nie moga budowac?
Tam mial byc zamkniety ogrod otoczony blokami.
Nie moga budowac?
Mam pytanie, czy może już ktoś coś wie na temat sprzedaży mieszkań , drugiego etapu przy ulicy Masarskiej 8??
Chyba juz sie tym nikt jakos bardzo nie interesuje i tak przy 16 tys zl / m2 srednio sie oplaca tam inwestowac
Ciekawe co jest nie tak z tym budynkiem ze wciąż nie ma sprzedaży?? Chyba sami pozwolenia na ten 2 etap nie maja bo jak widać na pierwotnych wizualizacjach kolejne etapy miały być na tych samych poziomach co pierwszy a jak kiedyś dzwoniłam z ciekawości to powiedzieli ze garaż budują... hehe
Budowa ruszyła i idzie całkiem szyboko.

Ktoś może widział jakąś wizualizację, jak ten budynek miałby finalnie wyglądać?

Zastanawia mnie dlaczego ten jeden kawałek jest niższy, czy reszta też będzie tej wysokości?

No i tam sporo mieszkań jednak będzie wychodzących na sąsiedni blok i spore drzewa, więc też nie wiem czy tak atrakcyjnie, jak we wcześniejszym etapie.

Ktoś może widział jakąś wizualizację, jak ten budynek miałby finalnie wyglądać?

Zastanawia mnie dlaczego ten jeden kawałek jest niższy, czy reszta też będzie tej wysokości?

No i tam sporo mieszkań jednak będzie wychodzących na sąsiedni blok i spore drzewa, więc też nie wiem czy tak atrakcyjnie, jak we wcześniejszym etapie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”