Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach
Re: Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach
Nie pytalam o wykonczenie pod klucz. Mieszkania za 6500 sa od metrazu 70m2, ponizej sa drozsze. Garaze tylko dla mieszkan od 50m2. Dziwna polityka sprzedazowa Atalu. Raczej zniecheca do zakupu.
Jak nie masz dzieci i kupujesz mniejsze niz 50m2 to po co ci garaz. E hulajem oblecisz.
jazzy444 pisze:Nie pytalam o wykonczenie pod klucz. Mieszkania za 6500 sa od metrazu 70m2, ponizej sa drozsze. Garaze tylko dla mieszkan od 50m2. Dziwna polityka sprzedazowa Atalu. Raczej zniecheca do zakupu.
Dzwonilaś czy w biurze taką cenę podali? Bo dalej nie chce mi się w to wierzyć, żeby nagle tak podrożały. Co do miejsca od 50m2 to zgadzam się.
Ja dzwonię zaraz po 8.00 zweryfikować, bo myślę nad kupnem mieszkania w tej inwestycji i taki drastyczne podniesienie cen bez zmiany na stronie to trochę dziwna sprawa.
Jestem po rozmowie z działem Sprzedaży, potwierdzili cenę 5900zł/m przy mieszkaniu trzypokojowym + komórka lokatorska 2500zł/m + garaż podziemny 32 000 tys., umówiłam się na spotkanie.
Nie wiem skąd cena w takim razie 6900 zł/m
Nie wiem skąd cena w takim razie 6900 zł/m

To chyba cena z wykończeniem pod klucz tymi pakietami VIP przy mieszkaniach mniejszych niż 70m2 jak dobrze zrozumiałem 

pozdro pisze:To chyba cena z wykończeniem pod klucz tymi pakietami VIP przy mieszkaniach mniejszych niż 70m2 jak dobrze zrozumiałem
Niby pani pisze że nie pytała o wykończenie....może inwestycje pomyliła albo...albo nie wiem

Dwa razy potwierdzałam cenę i było to dla nich całkiem normalne, że 5900zł/m, także ceny są aktualne ze strony zarówno dla komórek oraz miejsc garażowych
Czy ktoś rezerwował lub kupował w tym kwadratowym kameralnym budyneczku w środku inwestycji mieszkanie z 3 balkonami? zastanawiam się czy jest to dobre rozwiązanie.

Czy ktoś rezerwował lub kupował w tym kwadratowym kameralnym budyneczku w środku inwestycji mieszkanie z 3 balkonami? zastanawiam się czy jest to dobre rozwiązanie.
Zakładając, że to są loggie to jest to spoko rozwiązanie ekstra 13 m2
niby tylko loggia, ale zawsze dodatkowa przestrzeń na rózne klamoty, kwiatki, suszarki do wieszania prania i inne. Jak się na 3 balkony rozprowadzi to można zaoszczędzić na przestrzeni wewnątrz budynku. A jednak balkon kosztuje tanio w stosunku do ceny mieszkania. Dziecko wypierniczysz na loggie z klockami niech się bawi klockami i nie hałasuje ci przy biurku, itd.

Dzięki za odpowiedź 
W sensie wykończenie balkonu kosztuje tanio do ceny mieszkania? czy jest osobna opłata za metraż balkonu? nie wiem czy dobrze zrozumiałam

W sensie wykończenie balkonu kosztuje tanio do ceny mieszkania? czy jest osobna opłata za metraż balkonu? nie wiem czy dobrze zrozumiałam

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”