[Bud. C] Czystość na klatkach - Dąbska Street

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Dąbska Street za którą odpowiada deweloper Dasta Invest. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
Crazy-Ivan

[Bud. C] Czystość na klatkach - Dąbska Street

Postautor: Crazy-Ivan » 13 lip 2019, 21:33

Odwiedzając dziś wykańczane mieszkanie wpadłem w niemały szok. Przy wejściu do klatki ujrzałem i poczułem coś czego nie chciałbym nigdy więcej widzieć i czuć na klatce schodowej.

Szanowna/y Pani/Panie naprawdę apeluję o wzięcie odpowiedzialności za swojego czworonożnego pupila i posprzątanie. Rozumiem że wypadki się zdarzają ale zostawienie prezentu innym daleko stoi od ogólnie przyjętych akceptowalnych zasad.
Załączniki
IMG_0817.jpg
IMG_0817.jpg (25.33 KiB) Przejrzano 7619 razy

yyeeoo

Re: Czystość na klatkach

Postautor: yyeeoo » 14 lip 2019, 13:58

Ja pierdole, naprawdę jakim cymbałem trzeba być żeby taki syf po sobie zostawić.... :shock: :shock:

katarina

Re: Czystość na klatkach

Postautor: katarina » 14 lip 2019, 14:42

MASAKRA... mozna wiedziec ktore skrzydlo i pietro?

leia

Re: [Bud. C] Czystość na klatkach- Dąbska Street

Postautor: leia » 15 lip 2019, 9:05

W sobotę w drugiej klatce też było nieciekawie, mocz i zakrwawione chusteczki ... to pozostałości po imprezie, na której musiała interweniować policja.

rm_k

Postautor: rm_k » 15 lip 2019, 9:30

Sam mam psa, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie pozwoliłbym sobie coś takiego po nim zostawić, gdziekolwiek?! :shock: Czy to na klatce, na trawniku przed blokiem czy gdziekolwiek indziej.
To właśnie przez takie zachowanie ludzie nie znoszą psów i przy okazji ich właścicieli i wcale mnie to nie dziwi.

aka88

Postautor: aka88 » 17 lip 2019, 11:38

"dzieło" ze zdjęcia jest z tego samego czasu i skrzydła w którym były zakrwawione chusteczki i mocz i są ewidentnie efektem PARAPETÓWKI z sobotniego wieczoru.
Z mojej obserwacji wynika, że jedni z sąsiadów zorganizowali imprezę przed wykończeniem mieszkania tym samym nie mając WC.
Zachowanie ludzi pijanych z tego wieczoru gorsze niż zwierząt, także proszę nie obrażać zwierząt.

inn

Re: [Bud. C] Czystość na klatkach - Dąbska Street

Postautor: inn » 17 lip 2019, 21:48

Interwencja policji, którą z resztą sami wezwaliśmy nie dotyczyła imprezy w mieszkaniu ale obcego mężczyzny, który z niewiadomych przyczyn próbował dostać sie najpierw do bloku a później do mieszkań (chciał wyważyć drzwi do mojego mieszkania). Nikt z obecnych w moim mieszkaniu nie wpuścił ów mężczyzny na klatkę więc musiał to zrobić ktoś przypadkiem. Nie był znany nikomu z moich znajomych. Nawiązując do wcześniejszych postów nie wiemy które z "dzieł" należały do owego mężczyzny ale cały incydent rozegrał się w godzinach popołudniowych w sobotę

elli

Postautor: elli » 17 lip 2019, 22:31

Czy mężczyzna ten został złapany? Wiadomo czego chciał?

inn

Postautor: inn » 17 lip 2019, 23:02

Nie wiemy, policjanci złapali go a następnie wyprowadzili poza teren osiedla.

Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”