marcinkr pisze:Okej, teraz łapię. Wystarczyło przyjrzeć się rzutom dostępnym na stronie.
Nawet na tym obrazku ta ciężarówka się tam nie mieści

marcinkr pisze:Okej, teraz łapię. Wystarczyło przyjrzeć się rzutom dostępnym na stronie.
marcinkr pisze:Hm, na jaki mail pisałeś? Od godz. 9 nie otrzymałem odp po zadaniu pytania przez formularz.
Ensaladera pisze:marcinkr pisze:Okej, teraz łapię. Wystarczyło przyjrzeć się rzutom dostępnym na stronie.
Nawet na tym obrazku ta ciężarówka się tam nie mieściNo i nie ma zaznaczonych drzwi (ani żadnych innych przejść) między tym pomieszczeniem a sklepem. Może ta przestrzeń kawałek wyżej to poszukiwana rampa (nawet schody przy niej widać), a ciężarówka właśnie zastawiła wjazd do garażu?
marcinkr pisze:@Ensaladera
na pewno jest tak, że wyżej (niebieskie) to wjazd do garażu, niżej - czerwone - to wjazd na rampę dla biedrawozu.
Mimo to i tak mega zastanawiam się jak ciężarówka będzie się tam łamała między samochodami i trochę przytłaczać zaczynają mnie wizje tej inwestycje - ciężarówka wjeżdżająca pod budynek mieszkalny w celu rozładunku. Brzmi nowatorsko, ale mnie to lekko przeraża. Co z utrzymaniem terenu tam, wibracjami od wjeżdżającego samochodu ciężarowego mieszkańców mieszkań 60, 62?
@bor dzięki za info. PS masz odblokowane wiadomości, da się z Tobą jakoś skontaktować?
marcinkr pisze:Napisz do administratora forum - domyślnie nie ma włączonej opcji - trzeba requestować osobiście (zakładka "Kontakt" na dole).
Ja już wysłałem i czekam.
marcinkr pisze:Mimo to i tak mega zastanawiam się jak ciężarówka będzie się tam łamała między zaparkowanymi samochodami + trochę przytłaczać zaczynają mnie wizje tej inwestycji - samochód ciężarowy wjeżdżający pod budynek mieszkalny(?)
Brzmi nowatorsko, ale mnie to lekko przeraża. Co z np. wibracjami od wjeżdżającej ciężarówki mieszkań nad rampą?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 47 gości