Residence Zablocie teraz sprzedają ostro po wygraniu sprawy sądowej - rok opoźnienia - cena 13 tys/m.
Etap 3 Przybyszówki jest opisany w Akcie Notarialnym , który powinniście wnikliwie przeanalizować przed podpisaniem.
Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
painkar pisze:Pewnie chodzi o Residence Zablocie
aaa tak, w pierwszej chwili pomyślałam, że chodzi o Aleje Pokoju 83
Mar G pisze:Residence Zablocie teraz sprzedają ostro po wygraniu sprawy sądowej - rok opoźnienia - cena 13 tys/m.
.
czego dotyczył spór?
Mar G pisze: Etap 3 Przybyszówki jest opisany w Akcie Notarialnym , który powinniście wnikliwie przeanalizować przed podpisaniem.
czytam, czytam ale powoli mi idzie. Robię notatki i analizuję akapit po akapicie.
faktycznie, jest mowa o etapie III
Byłam dziś na placu budowy, wiedzę że i po sąsiedzku u Zasady ruch na budowie wzmożony bardziej niż przed tygodniem
Mar G pisze:Bud. 5.2 jako rekompensate huku garazu i placu zabaw dostaje przestrzen otwarta na wprost . duzy plus. - ale wlasnie procentuje to dopiero od p.4-5 wzwyz. Kondygn 0-3 wzrok zatrzyma sie na wielkiej scianie Garden Line z paskudnym kominem w poprzek.
próbowałam dopatrzyć komin w poprzek na Garden Lane ale z poziomu parteru chyba nie widać

Zabłocie.
Pozwolenie na budowę zaskarżyli mieszkancy Garden Residence.
Gigantyczny budynek Atala na malenkiej działce liczy 8 kondygnacji i calkowicie zasłoni im światło . Sąd 1 instancji przyznał rację protestujacym. Klienci mieli już zarezerowowane mieszkania po 9-10 t. Sądy wyższych instancji jednak przywrocili chyba pozwolenie i ruszyła budowa 8 pięter ku rozpaczy okolicy. Ale już po 12-13 tys.
Zasada.
W sumie dobrze , że teraz budują - będzie wokoło spokojniej pozniej.
Komin.
Polecam zdjęcia z budowy etapu 1 na www. Wszystko - okolica, perspektywy widokowe z kazdej kondygnacji - jak na dłoni.
Bez tej analizy trudno kupować mieszkanie po 9 tys wg mnie.
Pozwolenie na budowę zaskarżyli mieszkancy Garden Residence.
Gigantyczny budynek Atala na malenkiej działce liczy 8 kondygnacji i calkowicie zasłoni im światło . Sąd 1 instancji przyznał rację protestujacym. Klienci mieli już zarezerowowane mieszkania po 9-10 t. Sądy wyższych instancji jednak przywrocili chyba pozwolenie i ruszyła budowa 8 pięter ku rozpaczy okolicy. Ale już po 12-13 tys.
Zasada.
W sumie dobrze , że teraz budują - będzie wokoło spokojniej pozniej.
Komin.
Polecam zdjęcia z budowy etapu 1 na www. Wszystko - okolica, perspektywy widokowe z kazdej kondygnacji - jak na dłoni.
Mar G pisze:
Komin.
no tak, komin potworek rzeczywiście tam stoi ale trzeba być spostrzegawczym, żeby go zauważyć. W zyciu bym go nie wypatrzyła.
Ci co widza go z kondygnacji 2- 3-4 w et.1 widza go az nazbyt dobrze....kazdego dnia.
czy jest jakaś mapa lub zdjęcie z lotu ptaka na którym widać wszystkie osiedla razem (Przybyszewskiego, Małe Błonia i Garden Lane)?
Sprawdzałam pozostałych deweloperów ale każdy zatroszczył się, żeby sąsiedniego osiedla nie było na wizualizacji;) Na mapie Google widać jeszcze sielskie łąki sprzed I etapu
Sprawdzałam pozostałych deweloperów ale każdy zatroszczył się, żeby sąsiedniego osiedla nie było na wizualizacji;) Na mapie Google widać jeszcze sielskie łąki sprzed I etapu
Na stronie startowej inwestycji wszystko widac. Uczciwie.
Na nowej googl maps satelita tez jest wszystko poza nowym Ekoparkiem w budowie.
Nie wątpie w uczciwość dewelopera raczej we własne zdolności analityczne;)
Wczoraj (2.09.2019) w TVP Alarm był reportaż na temat wywłaszczania właścicieli ogródków działkowych przez samorządy. Na korzyść deweloperów. Były przykłady z Bydgoszczy, Warszawy i Krakowa. Kilka razy w kadrze przewijają się budynki Atalu na Przybyszewskiego, ROD i ścieżka rowerowa/deptak między ogródkami działkowymi który ma zostać zamieniony na drogę,
Wydawało mi się, że znalazłam informację, że tej drogi nie będzie a tu wczoraj w tv taka niespodzianka.
Jak aktualnie wygląda sytuacja?
Wydawało mi się, że znalazłam informację, że tej drogi nie będzie a tu wczoraj w tv taka niespodzianka.
Jak aktualnie wygląda sytuacja?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”