Witam,
Czy ktoś chce się założyć o czteropak? Chodzi mi o to czy w końcu powstanie śmietnik do końca września. Jeśli powstanie to stawiam czteropak, jeśli nie powstanie do ktoś mi stawia czteropak.
Czteropak krafta / zakład czy powstanie śmietnik do końca września - Dąbska Street
Re: Czteropak krafta / zakład czy powstanie śmietnik do końca września - Dąbska Street
Chyba przeczytali Twoją propozycję bo o dziwo zaczęli budować wiatę

Re: Czteropak krafta / zakład czy powstanie śmietnik do końca września - Dąbska Street
Haha, mogłeś nie mówić, właśnie chciałem przyjąć zakład
Czteropak by się przydał, po dwa można by wypić z sąsiadem 
Ale myślę, że przedstawiciele dewelopera czytają to forum, i bardzo dobrze, bo mają świadomość, że też kolejni potencjalni klienci je czytają i mogą sobie wyrobić opinię o deweloperze Dasta Invest.

Ale myślę, że przedstawiciele dewelopera czytają to forum, i bardzo dobrze, bo mają świadomość, że też kolejni potencjalni klienci je czytają i mogą sobie wyrobić opinię o deweloperze Dasta Invest.
Haha, na wszystko trzeba znaleźć sposób 
To ja już nie chcę się zakładać

To ja już nie chcę się zakładać

Co do piwa, to nic chyba nie stoi na przeszkodzie, żeby się napić (na pewno nie stoi wiata) 

Z ciekawości zapytam: w którym miejscu ma powstać rzeczona wiata? I ciekawe jakich będzie gabarytów, skoro ma pomieścić śmieci z dwóch budynków... 

Izupa pisze:Z ciekawości zapytam: w którym miejscu ma powstać rzeczona wiata? I ciekawe jakich będzie gabarytów, skoro ma pomieścić śmieci z dwóch budynków...
Jak dwóch budynków ? Każdy budynek ma mieć osobną wiatę, tak było mówione od początku.
Dla bloku C wiata właśnie powstaje na końcu drogi, budynek D ma mieć swoją wiatę i tak dalej.

Dzieki za wyjaśnienie i zdjecia. Wiecie może gdzie stanie wiata dla budynku D?
Izupa pisze:Dzieki za wyjaśnienie i zdjecia. Wiecie może gdzie stanie wiata dla budynku D?
Z tego co wiem, to przy wjeździe do osiedla. Chyba, że coś pozmieniali.

Jeśli druga wiata będzie tak duża jak ta obecnie budowana i będzie przy wejściu na osiedle to ... wolę sobie nie wyobrażać jak to będzie wyglądać.
Co do wiaty, zerknijcie na sąsiednie osiedle MLokum, mają bardzo fajną wiatę pokrytą pnączami. Całkiem fajnie to wygląda.
Co do wiaty, zerknijcie na sąsiednie osiedle MLokum, mają bardzo fajną wiatę pokrytą pnączami. Całkiem fajnie to wygląda.
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”