Dzieciaku.... W nogach śpisz .... jak mawiano w Kabarecie Moralnego N.
pozdro pisze:. Tylko co tam mozna robic w tym Podgorzu w sumie oprocz tego parku bednarskiego? Z Krowodrzy to przynajmniej blisko do lasu wolskiego, nad rudawe, czy do ojcowa
Mar G pisze:Przepraszam - bajeczka Krakusa44 oczywiscie.
Pozostali uczestnicy dyskusji racjonalnie wypowiadają się.
Ale uszanujmy proszę opinię każdego - ma prawo do odmienności poglądu.
mac_kow pisze:Ale przede wszystkim. Cóż. Na południu mamy kina i więcej niż jedno centrum handlowe. A Ty- gdzie chodzisz do kina? Bo na zapyziałej Krowodrzy nie ma.
adam123 pisze:mac_kow pisze:Ale przede wszystkim. Cóż. Na południu mamy kina i więcej niż jedno centrum handlowe. A Ty- gdzie chodzisz do kina? Bo na zapyziałej Krowodrzy nie ma.
Jakiś spory kompleks masz z tą Krowodrzą. Ale taki dość poważny.
Mieszkam od 15 lat na Krowodrzy, nigdy nie bywam w multipleksach, bo mam kina lepsze i bliżej.
W większości centrów handlowych byłam raz w życiu, w niektórych wcale nie byłem jeszcze i pewnie nie będę.
Masz jakiś spory kompleks również z szerokością młynówki, o czym wspominasz aż za często. Tak, ma wąskie gardła, ale to najdłuższy park w Polsce.
Jalu Kurka
sklepy tez są na miejscu i da się w okolicy załatwić wszystko co potrzebne.
Zgadzam sie z Tobą, nie da się tu żyć - dlatego na studiach, gdy wynajmują, chcą niemal wszyscy tu mieszkać, a jak trzeba kupić i zapłacić za tę fajność, słyszę że kliny, ruczaj, borek, czyzyny i złocień są pełne uroku.
pozdro pisze:Ahaha dobre multipleksy i centra handlowechlopie jest xxi wiek. Ja zakupy robie w sieci jest cos takiego jak ecommerce. Filmy to ja ogoladam na swoim projektorze jak mam ochote z netflixa lub apple tv.
Opera tez nie jest daleko.
Na poludniu to chyba nie ma rzadnej kulutry wysokiej tam to faktycznie mozna na maca do centrum handlowego wpasc albo na hot doga na stacje benzynowa![]()
Przeciez to najlepsza dzielnica w tym miescie to taki Krakowski Mokotow.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości