Kupiłem w krakowie pare mieszkan a teraz zaluje. Pojechałem do Wrocławia i Gdyni zeby sie zorientowac o inwestycjach tam.
Kiedy zobaczyłem Wroclaw i okolice i ceny usiadłam na tyłku. Krakow nie do porownania jest miastem brudnym, zaniedbanym gdzie w większości dróg mają dziury że obcokrajowcy się z nas śmieją , ceny za mieszkania zwariowane, budownictwo jak sprzed 60 lat z komuny.
Wroclaw a potem gdynia. Nie do porownania i ostrzegam was wszystkich - prezydent miasta nie dba o miasto w ogóle i jedynie inwestorzy sa zainteresowani budową jak najwyższa a na dodatek teraz jadą na ilość i ceny ida w gore. Za byle co jak Zabłocie to nad odra we wrocławiu kupiłem powiedzmy o 30% taniej z widokiem prosto nad Odrę w okolicach elegancje zabudowania , życie nad odra z łodziami gdzie mozna tez wodować, a nie jak u nas nad wisłą pare barek i syf totalny. W gdyni budują porty Jachtowe za ceny które musisz zaplacic na zabłociu to jest porazka totalna dla Krakowa. Zobaczcie w naszym Krakowie dzielnice jak Prokocim, Płaszów - normalna Ukraina. Do szpitala trzeba jechac koleinami a nie mowiac co sie dzieje wokoło. Jakie planowanie miasta? Nie ma tu w ogóle mowy o architekturze 21 wieku. Po wojnie Nowa Hute lepiej budowali jak teraz krakowskie dzielnice. Panie Majchrowski Obudź sie Pan ze swoja swita i zacznij cos robic jak nie to bedziesz mial Pan dobra emeryturę - wycofaj się Pan bo zniszczy nam Pan miasto.
Nie namawiam ale spróbujcie inne miasta nawet w warszawie jest taniej i niech Urząd miasta krakowa dalej zezwala na wolna amerykanke budowania domow bez garazy bez parkingów to zobaczymy co bedzie za 2 lata.
Kupiłem we wrocławiu , kupiłem w Gdyni i ciesze sie. Sprzedam wszystko co jest w Krakowie i przeprowadzam biznes do innych miast jak wymieniłem.
Krakow niewypal inwestorow / zakup mieszkania w Krakowie pod inwestycję
-
Re: Krakow niewypal inwestorow / zakup mieszkania w Krakowie pod inwestycję
Haha, dobre. Nie sprzedasz bo nikt Ci nie kupi, najwyżej oddasz - większość ma takie samo zdanie o Krakowie jak Ty. Zatem zostałeś z ręką w nocniku.
Wątpię, że prezydent miasta wie co podpisuje w tym wieku. Powinien być górny limit wieku - umysł nie jest już tak trzeźwy po siedemdziesiątce i może być bardzo podatny na wpływy innych.
P.S. To chyba spammer.
Wątpię, że prezydent miasta wie co podpisuje w tym wieku. Powinien być górny limit wieku - umysł nie jest już tak trzeźwy po siedemdziesiątce i może być bardzo podatny na wpływy innych.
P.S. To chyba spammer.
Henry pisze:Kupiłem w krakowie pare mieszkan a teraz zaluje. Pojechałem do Wrocławia i Gdyni zeby sie zorientowac o inwestycjach tam.
Kiedy zobaczyłem Wroclaw i okolice i ceny usiadłam na tyłku. Krakow nie do porownania jest miastem brudnym, zaniedbanym gdzie w większości dróg mają dziury że obcokrajowcy się z nas śmieją , ceny za mieszkania zwariowane, budownictwo jak sprzed 60 lat z komuny.
Wroclaw a potem gdynia. Nie do porownania i ostrzegam was wszystkich - prezydent miasta nie dba o miasto w ogóle i jedynie inwestorzy sa zainteresowani budową jak najwyższa a na dodatek teraz jadą na ilość i ceny ida w gore. Za byle co jak Zabłocie to nad odra we wrocławiu kupiłem powiedzmy o 30% taniej z widokiem prosto nad Odrę w okolicach elegancje zabudowania , życie nad odra z łodziami gdzie mozna tez wodować, a nie jak u nas nad wisłą pare barek i syf totalny. W gdyni budują porty Jachtowe za ceny które musisz zaplacic na zabłociu to jest porazka totalna dla Krakowa. Zobaczcie w naszym Krakowie dzielnice jak Prokocim, Płaszów - normalna Ukraina. Do szpitala trzeba jechac koleinami a nie mowiac co sie dzieje wokoło. Jakie planowanie miasta? Nie ma tu w ogóle mowy o architekturze 21 wieku. Po wojnie Nowa Hute lepiej budowali jak teraz krakowskie dzielnice. Panie Majchrowski Obudź sie Pan ze swoja swita i zacznij cos robic jak nie to bedziesz mial Pan dobra emeryturę - wycofaj się Pan bo zniszczy nam Pan miasto.
Nie namawiam ale spróbujcie inne miasta nawet w warszawie jest taniej i niech Urząd miasta krakowa dalej zezwala na wolna amerykanke budowania domow bez garazy bez parkingów to zobaczymy co bedzie za 2 lata.
Kupiłem we wrocławiu , kupiłem w Gdyni i ciesze sie. Sprzedam wszystko co jest w Krakowie i przeprowadzam biznes do innych miast jak wymieniłem.
No to kapitalnie. Kazdy musi znalezc swoje miejsce na ziemi. Do Wroclawia.?..nigdy...tam ciagle jezdza po poniemieckiej kostce , zharatanej po 80 latach, do Gdyni...chetnie..ale na wakacje.
Ale ciesze sie Twoim szczesciem i zycze powodzenia trollu byznesmenie...

-
Można by zapytać, po co Ci kilka mieszkań w Krakowie, skoro mieszkasz we Wrocławiu?
Przyszło do łepetynki, że przez te Twoje wynajmowanie potem są podrapane windy, zasyfione schody,i chodniki, dewastowanie, problemy z parkowaniem...
Właściciele sami robią taaaki bajzel? Pod Pewexem było łatwiej?
Przyszło do łepetynki, że przez te Twoje wynajmowanie potem są podrapane windy, zasyfione schody,i chodniki, dewastowanie, problemy z parkowaniem...
Właściciele sami robią taaaki bajzel? Pod Pewexem było łatwiej?
Ogolnie bzdury hehe widac ze jakis troll. Teraz juz nawet reklamy odstraszajace do inwestowania w Krakowie widzialem. Serio opowiadanie jaki to Wroclaw jest super nawet mi milosnikowi Wroclawia wydaja sie smieszne. W wielu miejscach jest tam slumsowato co w Krakowie nie wystepuje. Mieszkania sa tansze bo wydaja wiecej pozwolen wiecej buduja a jeat mniej chetnych, maja te najwiecej mieszkan na tysiac mieszkancow. No i perspektywy nie sa jakies super dla Wroclawia. Krakow jest calkiem sensownyn miejscem do mieszkania. Majchrowaki jak majchrowski. Nie przesadzajmy jego wada jest ze nie bardzo kwapi sie do budowy metra. Akurat jego dzialania blokujacw zabudowe , WZ, blokujace tereny na wesolej ograniczajace wysokosc zabudowy itd prowadza do Wrostu cen mieszkan, nie dlatego ze pozwala budowac gdzie popadnie, tylko wrecz przeciwnie blokuje budowy.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”