Wygląda, że popyt się zorientował w adekwatności ceny tej inwestycji. Ilość rezerwacji w tym tyg mocna. Nawet mieszkania przy śmietnikach poszły dzisiaj. Zostały praktycznie tylko te żelbetowe 1 piętra i wątpliwe widoki na hotel.
No i te TOP view - po 0,9 mio.
Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Bo tak szczerze to pierwszy etap byl drogo w porownaniu do cen, natomiast obecnie to juz wszedzie ceny w okolicy poszly w gore. W N5D po 10-12 tys zl jedynie mieszkania przy samych torach i pd polnocy kolo 9 tys zl. Na Kleparzu po 12 tys, na Mlynowce po 12 tys zl na Kazimierza po 14 tys zl. Na jakims zablociu po 14 tys zl z widokiem na autostrade z okien. Wiec tutaj z dostepem do Blon, doliny Rudawy, misteczka AGH, i nie najgorszym transportem rowerowym bo przy glownej trasie rowerowej. bronowic do centrum, z widokiem na kopiec kociuszki, w zasadIe z buta mozna atakowac kopiec. To jest to bardzo dobra cene.
pozdro pisze:Bo tak szczerze to pierwszy etap byl drogo w porownaniu do cen, natomiast obecnie to juz wszedzie ceny w okolicy poszly w gore. W N5D po 10-12 tys zl jedynie mieszkania przy samych torach i pd polnocy kolo 9 tys zl. Na Kleparzu po 12 tys, na Mlynowce po 12 tys zl na Kazimierza po 14 tys zl. Na jakims zablociu po 14 tys zl z widokiem na autostrade z okien. Wiec tutaj z dostepem do Blon, doliny Rudawy, misteczka AGH, i nie najgorszym transportem rowerowym bo przy glownej trasie rowerowej. bronowic do centrum, z widokiem na kopiec kociuszki, w zasadIe z buta mozna atakowac kopiec. To jest to bardzo dobra cene.
Mar G pisze:Wygląda, że popyt się zorientował w adekwatności ceny tej inwestycji. Ilość rezerwacji w tym tyg mocna. Nawet mieszkania przy śmietnikach poszły dzisiaj. Zostały praktycznie tylko te żelbetowe 1 piętra i wątpliwe widoki na hotel.
a co uwazacie o tej okolicy i inwestycji porownujac do głowackiego, czy lea (nie wiadomo kiedy cos ruszy bo chyba maja jakies problemy a i tak bedzie po 11k+)? Eko park ma tez jeszcze na przybyszewskiego i jest swietne (niestety po 11k), duzo abrdziej mi sie podoba niz atal, mniejsze budynki, ale niestety drogo.
Dla siebie do zycia po prostu, dojazd do centrum do pracy itd

Miejsce do zycia jest b.dobre wg mnie - pod warunkiem mieszkan od strony Lasu Wolskiego - a tych juz praktycznie nie ma wolnych - poza apart po 80 m na szczycie.
Ekopark ma tylko wieksze lokale - do 50 m nie oferuja - z dobra ekspozycja.
Taka moja opinia.
Lea bedzie b.drogie- tez czekalem na to od 2016 i w koncu P 64 wzialem na dobrych warunkach w styczniu br.
Taka moja opinia.
Lea bedzie b.drogie- tez czekalem na to od 2016 i w koncu P 64 wzialem na dobrych warunkach w styczniu br.
Mar G pisze:Miejsce do zycia jest b.dobre wg mnie - pod warunkiem mieszkan od strony Lasu Wolskiego - a tych juz praktycznie nie ma wolnych - poza apart po 80 m na szczycie.
Taka moja opinia.
No to czekales na lea tez dlugo, ja czekam od ponad roku i juz mi sie odechciewa, bo to nawet w tym roku moze nie byc, maja jakies problemy i nie wiadomo jakie, przepusculem fajne okazje... a Te mieszkanie na ostatnich pietrach na dwie strony polnoc poludnie, co uwazasz?
Moze cos z budynku 4.x?
Z ciekawosci - dostales jakis rabat?
Glowackiego obczajales?
-
bulkas pisze:pozdro pisze:Bo tak szczerze to pierwszy etap byl drogo w porownaniu do cen, natomiast obecnie to juz wszedzie ceny w okolicy poszly w gore. W N5D po 10-12 tys zl jedynie mieszkania przy samych torach i pd polnocy kolo 9 tys zl. Na Kleparzu po 12 tys, na Mlynowce po 12 tys zl na Kazimierza po 14 tys zl. Na jakims zablociu po 14 tys zl z widokiem na autostrade z okien. Wiec tutaj z dostepem do Blon, doliny Rudawy, misteczka AGH, i nie najgorszym transportem rowerowym bo przy glownej trasie rowerowej. bronowic do centrum, z widokiem na kopiec kociuszki, w zasadIe z buta mozna atakowac kopiec. To jest to bardzo dobra cene.Mar G pisze:Wygląda, że popyt się zorientował w adekwatności ceny tej inwestycji. Ilość rezerwacji w tym tyg mocna. Nawet mieszkania przy śmietnikach poszły dzisiaj. Zostały praktycznie tylko te żelbetowe 1 piętra i wątpliwe widoki na hotel.
a co uwazacie o tej okolicy i inwestycji porownujac do głowackiego, czy lea (nie wiadomo kiedy cos ruszy bo chyba maja jakies problemy a i tak bedzie po 11k+)? Eko park ma tez jeszcze na przybyszewskiego i jest swietne (niestety po 11k), duzo abrdziej mi sie podoba niz atal, mniejsze budynki, ale niestety drogo.
Dla siebie do zycia po prostu, dojazd do centrum do pracy itdmoze kiedys tam na najem za 20 lat
Hej Bulkas

Na 5ND jest jeszcze za 595k+ 30k m. postojowe (8300/metr) - zbudowane
A5-21
Dostępne
72.54 m2
594 828 zł
4
3
https://www.nowa5dzielnica.pl/3dmap/#mieszkania/I/A5/p3/A5-21/filter?surface_from=20&surface_to=100&price_from=0&price_to=850&rooms_from=1&rooms_to=4&stat--all=on
Ja akurat tego nie wziałem bo w A5 jakiś grzyb w komórkach lokatorskich i mieszkaniu ktoś znalazł i to m. postojowe.
U mnie jest tak, że nie lubie wysokości i w gre wchodzi mieszkanie z balkonami i wybudowane, bez m. postojowych. Jak widze, że jakiś niemądry deal to nie wchodze.
Ostatnio właśnie wyczaiłem taką inwestycję z balkonem, bez m. postojowych, bez portierów, ale nie zbudowana i w dodatku na inwestycji jest dług. Wiec póki co odpuszczam.
Bo to nie ma co wchodzić w coś takiego i mieć nerwy.
Tetnowski Development jak czegoś nie popsuje np. dużymi oknami bez balkonów, obowiązkowymi portierami, obowiązkowymi m. postojowymi to można rozważyć.
Jeszcze jest Poznańska Residence ale mają być pod koniec listopada, na plus, że bez m. postojowych i portierów, z dobrymi oknami. Minus, że się podwyższyli a to jedno mieszkanie ma krzywe ściany i rzecz jasna budowane przez X wykonawców, póki co dług na inwestycji
W bud.4 te polnoc poludnie tylko mozna rozwazac- ale i tak pol mieszkania masz widok na 9 pietrowe od Armii i dochodzi halas z arterii.
Jesli to 4.3 bo na koncu - ale tu z kolei hotel masz miedzy 5.3 a 5.4.
Rabatu nie dawali wprost - tylko inne warunki na zmiany i platnosc 80 proc przy odbiorze. To jak rabat 4-5 proc.
Jesli to 4.3 bo na koncu - ale tu z kolei hotel masz miedzy 5.3 a 5.4.
Rabatu nie dawali wprost - tylko inne warunki na zmiany i platnosc 80 proc przy odbiorze. To jak rabat 4-5 proc.
Miejsce jest zajebiste do mieszkania pod warunkiem, że nie trzeba się gdzieś na drugi koniec miasta wydostać, no ale nawet to będzie można przez SKA W Bronowicach ogarnąć autbus + SKA do Zabłocia przykładowo.
No i drugi warunek to jak nie zbudują Buszkostrady. Bo jak jednak ta trasa powstanie i zamiast super trasy Rowerowej na Błonia i Reymonta. Nagle będzie hałas, korek, spaliny, trąbienie samochodów. To widok na kopiec, sielanka by się skończyła. Realnie to jest wtedy z 1000-2000zł/m2 w plecy widok na ogórdki działkowe i trase rowerową vs widok na ściek komunikacyjny.
No i drugi warunek to jak nie zbudują Buszkostrady. Bo jak jednak ta trasa powstanie i zamiast super trasy Rowerowej na Błonia i Reymonta. Nagle będzie hałas, korek, spaliny, trąbienie samochodów. To widok na kopiec, sielanka by się skończyła. Realnie to jest wtedy z 1000-2000zł/m2 w plecy widok na ogórdki działkowe i trase rowerową vs widok na ściek komunikacyjny.
Poznańska Residence to słabo wyglądała budowa no i widok na te parkingi/garaże PRLowskie to jakaś masakra można doła złapać
No to w N5D ciekawe w sumie. Choć tam bardziej od północy. Ja w sumie na wieksze patrzyłem. Choć teraz to i tak mam dopiero połowę kasy a chcę coś 70m2 wziać. więc jeszcze z 2-3 lata muszę dozbierać.
To w N5D ma tą wadę, że jest narożne czyli z salonu zaglądasz sąsiadowi do salonu, no a reszta od północy.

No to w N5D ciekawe w sumie. Choć tam bardziej od północy. Ja w sumie na wieksze patrzyłem. Choć teraz to i tak mam dopiero połowę kasy a chcę coś 70m2 wziać. więc jeszcze z 2-3 lata muszę dozbierać.

To w N5D ma tą wadę, że jest narożne czyli z salonu zaglądasz sąsiadowi do salonu, no a reszta od północy.
Slynna Buszkostrada to ulica o szer 6 m z chodnikami i sciezka rowerowa. Biorac pod uwage zapasc finansowa miasta budowa jej nam nie grozi przez kolejna dekade. Atal robi tylko ulice do granicy dzialki i skwer w trojkacie obok Garden
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”