Browar Kleparz Kraków - Fracthon (ul. Zbożowa) / opinie na forum
Re: Browar Kleparz Kraków - Fracthon (ul. Zbożowa) / opinie na forum
dobra, ale może nie pisz trzech postów z identyczną treścią jeden po drugim, bo wygląda to tak jakbyś nie potrafił korzystać z forum.
i jak się podoba efekt niemal finalny
investmap.pl/inwestycja/browar-kleparz,12146.html#zdjecie498633
Ale bieda za 15 tys i tak malo drzew to u nas na N5D droche drewna rzucili i sporo drzewek i trawnikow zasadzili. Wspolczuje kupujacym
Mar G pisze:i jak się podoba efekt niemal finalny
Efekt tak, ale jakoś tak ciasnawo czy tylko mi sie wydaje?
nieco ciasnawo.... może nadzieje architektów, że obecny czas odsieje takie pomysły w przyszłości , ziszczą się ...
investmap.pl/inwestycja/browar-kleparz,12146.html#zdjecie498632
investmap.pl/inwestycja/browar-kleparz,12146.html#zdjecie498632
No nie jest tam przestronnie, zdecydowanie starają się wycisnąć z tego kawałka działki i starego budynku tak dużo, jak tylko się da. Ciekawe jak będzie to wyglądało, jak już skończą. No i ile z tych mieszkań było branych pod wynajem, bo lokalizacja jest pod tym względem niezła.
pewnie w 90 wykupione przez infestorówków 

No właśnie szukając mieszkania dla siebie, nie wiem czy w ogóle brałbym pod uwagę inwestycje takie, jak ta, miejsca tam niewiele, zabudowa mocno dogęszczona, jeszcze całkiem blisko jest budynek Atal Zbożowa 2A.
Z którym to porównując w 3 lata cena poszła 2x
Ze spaceru po mieście, wiem, że inwestycja Browar Kleparz już tam chwilę stoi, ale teraz to już chyba wszystko gotowe i efekt finalny można zobaczyć w pełnej krasie.

Przyznam, że nie chciało mi się podjeść do tej wielkiej dziury w budynku, żeby zrobić też zdjęcie historycznego budynku zlokalizowanego w głębi. Niestety zasłania go ta wielka bryła wybudowana przy nim.

W sumie, to szkoda, bo tamten budynek miał chyba jakąś wartość historyczną i artystyczną i był nieźle wyeksponowany na większej działce. Teraz na większej jej powierzchni stoi nowy blok, a na stary budynek można sobie spojrzeć przez "dziurę".

Przyznam, że nie chciało mi się podjeść do tej wielkiej dziury w budynku, żeby zrobić też zdjęcie historycznego budynku zlokalizowanego w głębi. Niestety zasłania go ta wielka bryła wybudowana przy nim.

W sumie, to szkoda, bo tamten budynek miał chyba jakąś wartość historyczną i artystyczną i był nieźle wyeksponowany na większej działce. Teraz na większej jej powierzchni stoi nowy blok, a na stary budynek można sobie spojrzeć przez "dziurę".
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”