Kontener na odpady budowlane / odbiór odpadów budowlanych - Dąbska Street

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Dąbska Street za którą odpowiada deweloper Dasta Invest. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
i_krk

Re: Kontener na odpady budowlane / odbiór odpadów budowlanych - Dąbska Street

Postautor: i_krk » 28 paź 2019, 21:58

KuraWódka pisze:Moje gratulacje, że udało się zawrócić kontener z odpadami. Aktualnie śmieci to 150% objętości kontenera i leżą na ziemi (nie po raz pierwszy) za co i tak będziemy skasowani dwukrotnie. Najważniejsze to żeby węszyć spisek czy przypadkiem firma Lucky Luk nie robi machlojek z firmą Nawigator w biznesie śmieciowym wysysając pieniądze podstępem z kieszeni mieszkańców.

Za nie odbieranie kontenerów przepełnionych lub odbieranie w połowie pustych odpowiedzialny jest zarządca budynku, który nie dopilnował swoich obowiązków a pobiera za to opłatę. Nie jestem zainteresowany machlojkami i spiskami tylko dbam o swoją kieszeń.

Kris123

Postautor: Kris123 » 04 lis 2019, 10:32

Czy ktoś dostał znowu w rozliczeniu za listopad opłatę za wywóz odpadów budowlanych?
Przecież to juz jest skandal! Według zapewnień Nawigatora miał juz być wywóz normalnych śmieci od listopada !!

leia

Postautor: leia » 04 lis 2019, 20:41

Kris123 pisze:Czy ktoś dostał znowu w rozliczeniu za listopad opłatę za wywóz odpadów budowlanych?
Przecież to juz jest skandal! Według zapewnień Nawigatora miał juz być wywóz normalnych śmieci od listopada !!

Tak, naliczenie bez zmian, a przecież wiata miała już działać. Nie wiem kiedy się doczekamy.

OSFP

Postautor: OSFP » 05 lis 2019, 13:25

Jakiego rzedu jest oplata za ten kontener?

Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”