Nat91 pisze:Klucze odebraliśmy już w październiku i wnioskując z tego jaki jest już ruch w bloku to mnóstwo mieszkań jest już oddanych.
A jaki był termin przewidziany w umowie?
Nat91 pisze:Klucze odebraliśmy już w październiku i wnioskując z tego jaki jest już ruch w bloku to mnóstwo mieszkań jest już oddanych.
palbertk pisze:Odbieralem dzis klucze do mieszkania i oswiecilo mnie jakie to przeslanki kierowaly przedstawicielem dewelopera kiedy na moje pytanie odnosnie a co z przegladem komorki lokatorskiej ,kiedy robilismy przeglad techniczny miesiac wczesniej odpowiedzial " przy odbiorze kluczy "
To co dzis zobaczylem przeroslo moje najsmielsze obawy , ja sie spodziewalem ze bede mial drzwi ocynkowane i ze bedzie ocynkowana kratownica ,to juz podejrzewalem , ale ze przy opisie deweloperskim "sciana np . Ceramiczna" zobacze rowniez kratownice no to musze powiedziec poraz pierwszy zwyczajnie mnie " zamurowalo " bo takich wlasnie komorek lokatorskich sie spodziewalem, znaczy murowanych .
Zabawnie tlumaczyl to przedstawiciel Dasty w sumie to nawet nie mialem ochoty kontrargumentowac napisze pare meili jak nie pomoze mediacja kancelarii . Rece opadaja na ten dzisiejszy odbior kluczy i kombinacje typu moze nie zauwazy i przejdzie a jak zauwazy to najlepsza obrona atak
W ogole Pana od odbiorow stwierdzil cytuje " ze mocno go zdenerwowalismy " i nie radzi podarzac ta droga czy jakos tak
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości