Drodzy sąsiedzi, ostatnio przechodziłam w okolicy z psem i normalnie jestem załamana... Nie miałam telefonu, toteż nie zrobiłam zdję ALE
jakość wykonania elewacji, przynajmniej od strony zachodniej, to jakiś dramat. Nierównosci w nałożeniu kolorów (odcieni szarości) nierówne tynki i na to nierówno położona żółta farba (balkony).
Wstyd wstyd wstyd że mamy 2019 a nasz blok wygląda jak tania chińska zabawka... Gdzie bloki budowane kilka lat do tyłu są w drewnie, klinkierze, szkle, ale ok, wiedziałam że piszę się na brak tych materiałów, ale na tak żałośnie tandetne wykonanie to nie.. Jestem zniesmaczona. Ten blok na starcie wygląda jak nieumiejetne "odświeżenie" wielkiej płyty", AKA "byle szybko byle taniej"...
Inwestycja Przystanek Gromadzka Kraków od KKS Investment - opinie i forum
Re: Inwestycja Przystanek Gromadzka Kraków od KKS Investment - opinie i forum
dzień dobry,
czy ktoś z Państwa odebrał już mieszkanie w tej inwestycji? Jestem właścicielem mieszkania i przyznam że mam problem z developerem w sprawie przekazania mieszkania do wykończenia. Developer przesuwa moment przekazania do momentu podpisania aktu notarialnego. Czy ktoś z Państwa już miał możliwość prowadzenia prac?
czy ktoś z Państwa odebrał już mieszkanie w tej inwestycji? Jestem właścicielem mieszkania i przyznam że mam problem z developerem w sprawie przekazania mieszkania do wykończenia. Developer przesuwa moment przekazania do momentu podpisania aktu notarialnego. Czy ktoś z Państwa już miał możliwość prowadzenia prac?
Sprzedam miejsce postojowe w hali garażowej poziom -1
Zapraszam do kontaktu
693 147 000
602 442 936
Zapraszam do kontaktu
693 147 000
602 442 936
To chyba normalne ze musisz podpisac akt notarialny najpierw.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”