Atalowi sie Osiedle we wroclawiu sypie pewnie koreanczykami od Kim dzon una budowali
gazetawroclawska.pl/modelowe-osiedle-sie-sypie-alarmuje-mieszkanka-wuwa2/ar/c1-14529793
Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
P64 wykonują Polakami. Kilka razy byłem już na budowie, rozmawiałem z nimi. Chemobudowa to gwarant jakości, jak na Kraków.
Na Wrocławskiej faktycznie królują języki obce , nie tylko ukraiński, mówił znajomy.
Na Wrocławskiej faktycznie królują języki obce , nie tylko ukraiński, mówił znajomy.
Przecież wszystko widać na wizualizacjach. Już jest tyle ujęć dostępnych że można wyrobić sobie pogląd pełny. I pojechać, zobaczyć, poczuć tę przestrzeń - bo rysunki tylko kierunkują.
Wjazd do etapu 4 będzie przed 4.2 i placem zabaw. A zatem też i przed salonem m.in. 22,27. Takie jest założenie obecne. Dlatego te mieszkania narożne zostały aż do teraz. Nic bez przypadku. Inne zeszły rok temu.
Jeżeli wolisz stronę północną, hotel biały 14 pięter i 10 piętrowe wieżowce przed oknem to można kupić taniej, owszem.
Ale tyle płacąc wolałbym wtedy Ekopark.
Wjazd do etapu 4 będzie przed 4.2 i placem zabaw. A zatem też i przed salonem m.in. 22,27. Takie jest założenie obecne. Dlatego te mieszkania narożne zostały aż do teraz. Nic bez przypadku. Inne zeszły rok temu.
Jeżeli wolisz stronę północną, hotel biały 14 pięter i 10 piętrowe wieżowce przed oknem to można kupić taniej, owszem.
Ale tyle płacąc wolałbym wtedy Ekopark.
Etap 4 powinien być taki jak 1. Parter plus 5.
Cala frajda w mieszkaniach tam jak je rozważalem to mieć balkon z widokiem na kopiec .. i nie słyszeć przypadkiem zbyt dużo z AK.
Wrzuciłem kilka aktualnych zdjęć z budowy Przybyszewskiego 64, mają rozmach z tyloma budynkami na raz 

Tutaj o 4 ech piszą rynekinfrastruktury.pl/wiadomosci/drogi/krakow-bedzie-przedluzenie-trasy-lagiewnickiej-rusza-przetarg-na-koncepcje--70024.html
oj chciałbym tam 6
.. byłoby sprawniej i szybciej wydostać się z bronxu (ale ja nie mam mieszkania na przyb czy też okolic filtrowej od drugiej strony trasy więc nie myślę o ewentualnej uciążliwości w ogóle.)
oj chciałbym tam 6

Odnośnie mapki wyżej:
"Koncepcja z 2017 r. przygotowana w ramach studium rozwoju transportu dla Krakowa, jakie na zlecenie miasta (za 762 tys. zł) przygotowało Biuro Inżynierii Transportu Pracownie Projektowe Cejrowski&Krych z Poznania"
"Koncepcja z 2017 r. przygotowana w ramach studium rozwoju transportu dla Krakowa, jakie na zlecenie miasta (za 762 tys. zł) przygotowało Biuro Inżynierii Transportu Pracownie Projektowe Cejrowski&Krych z Poznania"
Wygląda, że cena 11.5 k za 2 pokojowe w 3. etapie nie są barierą dla nabywców ( połowa ma rezerwacje...).
Po ile wystawią etap 4 - 13 k jak Zabłocie ? .....
Po ile wystawią etap 4 - 13 k jak Zabłocie ? .....
Wyluzuj Sami sobie porezerwowali zeby emocje wzbudzic. Tam mieszkania za wiecej niz 9 k nie pojda bo jest wszedzie daleko I nie ma nawet tramwaju. A metro niewiadomo gdzie I za ile powstanie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”